TTH klar med spændende talenttræner-team hos TTH Ungdom


21.12.2018 | Af Morten Toft

TTH Holstebro har tilknyttet en stærk trænerkapacitet til TTH Ungdom. Jan Eversby kommer til klubben efter en mangeårig karriere i Viborg HK og en tidligere ansættelse hos NTG (Norges Topidretts Gymnasium). Han skal nu fremadrettet agere træner for U17 piger hos TTH Ungdom. Derudover har TTH Ungdom fået U19 pigetrænere på plads, hvor Thomas Qvistgaard, nuværende U16 træner, fremover rykkes op til klubbens første hold i U19, og assisteres af Tommy Andreassen som bliver træner for U19 2.

Jan Eversby har en lang historik som håndboldtræner i flere klubber. Det er specielt hans erfaringer fra tiden på Viborg HK College, og en U18 DM-titel i 2008 samt oprykning til håndboldligaen med Skive fH, der nu kommer TTH Ungdom til gode.

Den erfarne træner har sat sin underskrift på en 4-årig aftale som ungdomstræner for U17 piger hos TTH Ungdom. Han ser frem til at sætte sit præg på klubbens talentsetup.

- Jeg har ønsket det her job i TTH Holstebro, da jeg ser det som et sportsligt spændende projekt. Der er sunde værdier i klubbens talentmiljø og der er opbygget en stærk kultur i klubben, hvor man kan se at de ”vil” talenterne. Der er samtidig en stor ærlighed i tingene i klubben, og en realistisk tilgang til hvad klubben kan og bør gøre, fortæller Jan Eversby om sit kommende job og tilføjer, hvordan han ser frem til projektet på det personlige plan:

- Jeg har været væk fra håndbolden i en del år på grund af en kræftsygdom. I min tid væk fra sporten har jeg fundet ud af, hvad der virkelig driver mig, og her har jeg indset at jeg for alvor føler mig i live når jeg træner håndbold.

Anders Thomsen, som er talentchef i TTH Holstebro, glæder sig over det nye træner-setup for klubbens elitepiger.

- Med Jan Eversby som ny træner i klubben, har vi fået tilknyttet en stærk trænerkapacitet til vores talentmiljø. Jeg er overbevist om at vi har fundet den rette kandidat til at udvikle vores U17 piger. Jan har tidligere vist at han kender vejen til hvordan man støtter et ungdomstalent frem mod at blive landsholdsspiller. Det ligger helt i tråd med vores strategi om at udvikle den næste Hylleberg, siger Anders Thomsen.  

I TTH er glæden også stor omkring det nye trænerteam i U19 afdelingen.

- Det glæder mig at vi allerede på nuværende tidspunkt er lykkes med at tilknytte, Thomas Qvistgaard og Tommy Andreassen til vores U19 piger. Det er to meget ambitiøse trænere, som arbejder stenhårdt og målrettet for at udvikle de kommende ligaspillere. Begge er nuværende trænere i klubben, og derfor ved vi lige præcis hvad de står for. De har vist at de brænder for klubben og for talentarbejdet, og sammen med undertegnede og vores ligatrænere Pether Krautmeyer og Torben Møller vil de samarbejde omkring U19 spillernes overgang til ligatruppen, siger Anders Thomsen.

Ansættelserne af trænerne sker som en del af klubbens ”Talentplan 2020”. Talentplan 2020 sker i samarbejde med Færch Fonden, Holstebro Kommune og Vestforsyning.

Del på facebook