TTH LEGENDS bag STØT OP event


31.03.2020 | Af Louise Boo

Det begyndte med ideen om en hyldest af TTH Holstebro i anledning af klubbens 20 års jubilæum. Nu handler det ifølge hovedpersonerne også om at skabe en økonomisk opbakning til klubben.

Kristina ”Mulle” Kristiansen, Magnus Bramming, Sandra Toft, Michael Bruun, Anne Grethe Nørgaard, Søren Tau, Heidi Brander og John Mikkelsen.
 
Dette er navnene på de otte TTH-legender, som er gået sammen om et støttetiltag til fordel for klubben, som i denne tid oplever stor økonomisk usikkerhed. Nu vil de give tilbage til den klub, som på alle måder har haft stor betydning for dem.  

Jubilæums-øl bliver til STØT OP tiltag
De otte tidligere og nuværende klubprofiler, med tilsammen 2462 førsteholdskampe,  har i samarbejde med Hvide Sande Bryghus og Holstebro Kartonnage gået sammen om at skabe STØT OP eventet. - En ølkasse med navnet ”TTH LEGENDS”.
 
Øllene leveres i en kasse med fire øl, og den laves i to udgaver. Hver af de otte TTH-legender har fået lavet deres egen etikette. I hver ølkasse er der to herrespillere og to damespillere.
 
Ølkasserne er velegnede som gaveidé, værtsgave eller som firma-eller personalegave samt oplagt som årets forårs-og sommerøl.

STØT OP

  • Pris pr. ølkasse: 300 kr. inkl. 6 fribilletter til ligahåndbold i Gråkjær Arena i sæson 2020-2021 (samlet værdi for ølkasse og billetter; 500 kr.)
  • Bestilling via LINK
  • Afhentning af TTH LEGENDS ølkasse skal ske onsdag den 8. april mellem kl. 11.00 og 16.00 ved Gråkjær Arena. Ikke afhentede udleveres til førstkommende hjemmekamp. 

Vær hurtig – Vi har 1000 kasser
For de otte TTH LEGENDS gælder det om, at klubben får solgt så mange ølkasser som muligt. 

Kristina ”Mulle” Kristiansen:       
- Det handler om én ting – nemlig at skabe økonomisk opbakning til klubben. For mig har TTH Holstebro haft afgørende betydning for min håndboldkarriere og for mig som person. Det er en hjerteklub, og den har givet mig så mange store oplevelser.

Magnus Bramming: 
- For Holstebro som by, for kommunen og for hele regionen har TTH Holstebro været et sportsligt fyrtårn gennem klubbens 20-års historie. Den har givet så meget til byen, og nu håber jeg at byens borgere, TTH-fans og sponsorer er klar til at bakke op.

TTH-direktør John Mikkelsen:
- Vi er utrolig glade og stolte over spillernes passion i dette tiltag. Det viser, at TTH betyder meget for dem. De ønsker, at klubben kommer godt ud af den krise, som vi alle er en del af".

Fakta TTH LEGENDS øl:

  • Dame-øllen er en lys pilsner
  • Herre-øllen er en ”Classic” øl
  • Ølkasse 1 består af: Mikkelsen 404, Mulle 287, Bramming 354 og Toft 195 = 1240 førsteholdskampe for TTH Holstebro
  • Ølkasse 2 består af: Bruun 345, AG 198, Tau 359 og Brander 320 = 1222 førsteholdskampe for TTH Holstebro
  • TTH Legends tegningerne er lavet af: Allan Buch

Del på facebook