TTH må undvære nøglespiller resten af sæsonen


09.11.2017 | Af Claus Sonne

TTH må undvære nøglespiller resten af sæsonen

TTH Holstebro bliver i resten af sæsonen kraftig svækket, da de desværre må undvære bagspiller Mathilde Neesgaard resten af denne sæson. En undersøgelse har nemlig afsløret, at hendes knæskade fra Ligakampen i Viborg er alvorlig. Korsbåndet i hendes knæ er røget.

Mathilde Neesgaard fortæller, at hun stadig er lidt i chok.

- Det var en hård besked at få, og det føltes, som om alt gik helt i stå. Alting virker uoverskueligt lige nu, men jeg ved også, at jeg kan komme tilbage - det har jeg gjort før. Det bliver en lang kamp, men den er det hele værd. Jeg vil gerne tilbage og være en del af det gode og spændende miljø som vi har her i TTH, siger hun.

TTH-cheftræner Pether Krautmeyer begræder tabet af "Nees".

- Det er utrolig synd for Mathilde, og jeg håber, hun kommer hurtigt tilbage igen. Som træner er det en af de ting, hvor man kan ærgre sig voldsomt uden at kunne gøre noget - ud over at konstatere, at vi kommer til at savne hende meget både på og uden for banen. Mathilde var udset til en nøglerolle på næste års TTH-hold, så vi vil blive stærkt svækket i første halvdel af sæsonen, siger Pether Krautmeyer.

Pressen bedes respektere, at Mathilde Neesgaard for nuværende ikke har yderligere kommentarer. 

Del på facebook