TTH og hurtigløber forlænger


18.11.2015 | Af Claus Sonne

Højrefløjen Stine Andersen spiller også i Team Tvis Holstebro i de kommende to sæsoner. og det er noget, der glæder cheftræner Pether Krautmeyer.

- Stine er gået fra at være et stort talent og til at være en stærk ligaspiller. Hun har udviklet sig meget rent forsvarsmæssigt og dækker fremragende op, og så har hun arbejdet meget med sine afslutninger, der også er blevet særdeles gode. Derfor er hun i dag langt mere end den raket, der kom til klubben for nogle sæsoner siden, siger Pether Krautmeyer.

Stine Andersen konstaterer, at der ikke har været svært at underskrive en ny kontrakt.

- Jeg er glad for både TTH og Holstebro, så det har været helt lige til. Jeg har på det seneste fået mere ansvar og mere spilletid, hvilket har været med til at udvikle mig, og det handler om at få lagt endnu flere lag på, siger hun og nikker i enighed til Pether Krautmeyers kommentar til forsvarsspillet.

- Allerede fra første dag i TTH blev jeg udfordret på mit forsvarsspil, så det har været et fokuspunkt for mig. Det og andre processer er slet ikke noget, jeg er færdig med, og i TTH har jeg alle muligheder for at forbedre mig - samtidig med, at jeg spiller på et hold, der altid er med i kampen om medaljer, siger hun.
 

Del på facebook