TTH opgraderer målmands set-up


30.06.2017 | Af Claus Sonne

I den kommende sæson sætter TTH Holstebro ekstra fokus på klubbens målmands set-up og træningen. Klubben har derfor indgået aftale med både Michael Bruun og Kim Andersen på kontrakter af henholdsvis to og et års længde.

- Vi har hele tiden haft et stort fokus på udviklingen af vores målmænd, men nu giver vi den en tak ekstra i form af to meget dygtige og erfarne målmandstrænere. Vi har fire unge, dygtige målmænd på vores to Ligahold samt flere meget dygtige keepere i ungdomsrækkerne, så der er masser at arbejde med for Michael og Kim, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Michael Bruun har efterhånden været i TTH i adskillige sæsoner, og han glæder sig til at fortsætte.
- Jeg er rigtig glad for forlængelsen, da jeg får mulighed for at arbejde med både dame- og herremålmænd i TTH, og så ønsker jeg at fortsætte den gode kultur med at skabe dygtige målmænd i TTH. Så er det meget positivt fortsat at få lov til at være med til at præge målmændene fra en tidlig alder, siger Michael Bruun.

Kim Andersen er også målmandstræner i FCM og tilknyttet TTH's samarbejdspartnere Holstebro Elitesport og Lægården Idrætsefterskole. I forhold til sidstnævnte bliver han et bindeled mellem efterskolen og TTH.
- Jeg ser frem til at arbejde med de mange spændende målmænd i TTH - og til at gøre dem bedre ud fra deres egne præmisser. Jobbet indeholder både den fysiske del på bane samt en coachingdel, og jeg ser frem til at levere begge dele, siger Kim Andersen.

Udover Michael Brunn og Kim Andersen har klubben i den kommende sæson samtidig tilknyttet Marianne Lundsbye som en del af klubbens stærke målmandsteam.
TTH Holstebro vil i samarbejde med målmandsteamet udvikle forskellige nye tiltag indenfor målmandstræning og målmands CAMP.

Del på facebook