TTH-partnere tager godt imod ”partnerskab om socialt ansvar”


20.04.2021 | Af Louise Boo

I denne sæson påbegyndte TTH Holstebro et samarbejde med Jobcenter Holstebro om at skabe lokale arbejdspladser. Samarbejdet har fået en flot start og er blevet taget godt imod hos klubbens sponsorer.  

I efteråret 2020 gik TTH Holstebro sammen med andre elitesportsklubber og de lokale jobcentre. Målet var at hjælpe ledige, der har vanskeligt ved at komme i job.

Ved at ansætte de ledige i klubbernes netværks- og sponsorvirksomheder i få eller flere timer om ugen, kan de løse arbejdsopgaver, der giver værdi for virksomhederne.

TTH Holstebros rolle er at skabe kontakten og et match mellem klubbens sponsorer og Jobcenter Holstebro. Flere af klubbens sponsorer har taget imod tiltaget, og det skaber glæde i klubben.

- Vi vil gerne være med til at tage et socialt ansvar og via vores gode samarbejde med Jobcenter Holstebro, er der allerede kommet en del gode partnerskabet til verden. Vi sender en stor tak til de sponsorer, som allerede nu er med i samarbejdet, og vi ser frem til flere gode partnerskaber, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Tre af de sponsorer, som allerede er med i samarbejdet er: Actona Company, Creme Fraiche og BC Agro-Tek. De har tilsammen ansat fem medarbejdere gennem projektet. Effekten af partnerskabet om socialt ansvar er derfor allerede meget positiv.  

Stor tak til Actona Company, Creme Fraiche og BC Agro-Tek for flot samarbejde.  

Del på facebook