TTH-profiler spreder håndboldglæde til skolebørn


19.09.2021 | Af Nanna Gantriis

Nyt samarbejde mellem DGI Vestjylland og TTH Holstebro skal være med til at få flere medlemmer ud i håndboldklubberne. Fem TTH-ligaprofiler deltager i projektet som håndboldambassadører og trænere.

TTH Holstebro er klar til at hjælpe foreningslivet med at få flere håndboldspillere ud i klubberne. Derfor har fem spillere fra ligaholdet sagt ja til at være håndboldambassadører og trænere i et samarbejde med lokale folkeskoler og DGI Vestjylland. Samarbejdet er målrettet 3. og 4.klassetrin, og projektet drejer sig om at ligaspillerne introducerer de mange folkeskoleelever for Totalhåndbold-konceptet. 

Jonas Porup: Det er skønt at inspirere og give fra sig
Jonas Porup er en af de fem TTH-ligaspillere, der er med som håndboldambassør. Hos ham skaber det stor glæde at se de mange skolebørn forsøge sig med håndbold:

- Først og fremmest er det dejligt at se de mange glade børn boltre sig med håndbolden. For os handler det om at give noget tilbage til sporten og være en inspirator, således vi forhåbentlig kan få flere børn til at spille håndbold ude i klubberne, siger Jonas Porup og fortsætter:

- Det gælder om at børnene har det sjovt og oplever at være med i det gode, sunde fællesskab som foreningslivet kan give. Derfor ser vi frem til at komme rundt på folkeskolerne, siger Porup, der som første ligaspiller var ude på skolebesøg på Sønderlandskolen som ambassadør.

De fem TTH-ligaspillere der deltager som håndboldambassadør er Johan Meklenborg, Nikolaj Enderleit, Christian Jensen, Magnus Bramming og Jonas Porup. 

I de kommende uger skal spillerne på besøg på Ulfborg Skole, Rolf Krake Skole, Borbjerg Skole, Mejrup Skole og Tvis Skole. Hele forløbet afsluttes med et stort fællesstævne på Idrætscenter Vest den 6. oktober, hvor alle TTH-spillerne er med som ambassadør. 

Partner for TTH Holstebros samarbejde med klubberne og skoleaktiviteter er Vald. Birn. 

Personlig sponsor for Jonas Porup er SEAT Holstebro. 

 

Del på facebook