TTH # Ribe-Esbjerg i ord og tal


24.08.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Efter en tæt og højintens 1/8-finale i Santander Cuppen, var det TTH Holstebro, der kunne strække armene i vejret og juble over videre avancement til pokalturneringens kvartfinaler.

Det blev dramatisk og nervepirrende da Ribe-Esbjerg og TTH Holstebro lørdag aften tørnede sammen i Ribe Fritidscenter i en vind eller forsvind kamp. Fra kampens start var der fart over feltet med 14 scoringer efter 10 minutters spil. 

De to angrebslystne mandskaber var jævnbyrdige hen mod pausen, hvor TTH kunne gå i omklædningen med en mindre føring til pausestillingen 17-15. 

Den tætte stilling fortsatte i kampens anden halvleg, hvor der på intet tidspunkt kom mere end en 3-måls føring til Ribe eller TTH. 

Niels Lindholt blev offer for den højintense kamp med en flænge i hovedet, og stregspilleren måtte udgå af kampen og en tur på skadestuen. 

Fraværet af Lindholt rystede dog ikke de hvidklædte, som på fornem vis viste klasse i kampens afgørende minutter, og tog en sejr på 28-27. 

Sebastian Frandsen gjorde en flot figur i målet da kampen spidsede til, og i den modsatte ende var Magnus Bramming, Peter Balling og Allan Damgaard de store aktører med henholdsvis 8,6 og 5 mål. 

Modstanderen i Santander Cup-kvartfinalen findes via lodtrækning. 

Kamp fakta:

Santander Cup: 1/8-finale
RIbe-Esbjerg HH # TTH Holstebro 27-28 (15-17)

Målscorer for Ribe-Esbjerg HH:
Nicolai Pedersen 13, Runar Karason 4, Daniel Ingason 3, Mathias Jørgensen 2, Lasse Uth 2, Lars Mousing 1. 

Målscorer for TTH Holstebro:
Magnus Bramming 8, Peter Balling 6, Allan Damgaard 5, Kasper Kildelund 3, Johan Meklenborg 2, Christoffer Cichosz 2, Jonas Porup 1, Nikolaj Enderleit 1.

Udvisninger:
Ribe-Esbjerg HH: 5
TTH Holstebro: 4

 

Kom med når TTH Holstebro åbner ligasæsonen

Torsdag den 29. august åbner TTH Holstebro ligasæsonen med et dobbeltbrag i Gråkjær Arena Holstebro. På denne aften møder TTH-damerne EH Aalborg, efterfulgt af TTH-herrerne mod Mors-Thy Håndbold. 

Køb din billet til kampene HER

Del på facebook