TTH sejrer i 20-års jubilæumskamp


18.08.2021 | Af Nanna Gantriis

Der var guldtrøjer, god stemning, masser af mål og farvel til en gammel kending,  da vi fejrede klubbens 20-års jubilæum mod SG Flensburg-Handewitt.

Iført speciallavede jubilæumstrøjer med guldtryk og nummer 20 bag på ryggen indtog Søren Hansens tropper Gråkjær Arena for første gang i denne sæson. Tilskuerne var (endelig) tilbage i Gråkjær Arena og skabte en fantastisk stemning på lægterne - til glæde for spillerne, der kvitterede med masser af scoringer.

Stolthed over modtagelse
Inden kampen blev der sagt ”på gensyn” til Aaron Mensing, der spillede sin første kamp for SG Flensburg-Handewitt her til aften. Og selvom venstre backen var modstander til dagens opgør, så modtog han store klapsalver både før, under og efter kampen af hjemmepublikum:

- Det var dejligt at være tilbage og se alle de gode mennesker, man kender her. Jeg har haft et rigtig godt år i Holstebro, og jeg er glad for at publikum i Gråkjær Arena har taget mig ind på denne måde. At jeg får den slags anerkendelse som det var tilfældet i dag, gør mig rigtig glad og stolt, sagde Aaron Mensing efter kampen.

Med fem scoringer og gode aktioner på banen, blev Frederik Tilsted kåret til Actona Man of the Match. I den forbindelse modtog Tilsted en flot spisestol fra Actona Company.

Tak til dagens matchpartner Actona Company for at skabe rammerne om en god og begivenhedsrig aften i Gråkjær Arena.

TTH Holstebro # SG Flensburg-Handewitt 14-16 (35-31)

Målscorer: Jonas Porup 6, Frederik Tilsted 5, Jesper Munk 5, Jonas Gade 4, Nikolaj Markussen 4, Allan Damgaard 3, Rasmus Kier 2, Jeppe Hauskov 2, Mathias Porsholdt 2, Emil Jensen 1, Magnus Bramming 1.

Del på facebook