TTH siger farvel til Europa med manér


30.09.2020 | Af Louise Boo

Trods en imponerende sejr på 27-26 over Rhein Necker Löwen, slutter sæsonens Europa Cup for Søren Hansen & Co. Sammenlagt går det tyske hold videre til gruppespillet på en bedre målscore. På trods af tre profiler, Bramming, Porup og Enderleit, som er ude på grund af skader, leverede TTH-holdet sæsonens hidtil største europæiske overraskelse. Læs her reaktionerne fra TTH-spillerne.

Sebastian Frandsen: Kampen var en meget positiv oplevelse - specielt når man tænker på de kræfter, vi måtte undvære i kampen. Sejren giver os både en mental og fysisk styrke i et meget tætpakket program med mange kampe. Sejren giver os en tro på og en læring om, at vi på fredag kan tage sejren mod GOG.

Odinn Thor Rickardsson: Det var en dejlig måde at komme videre på efter pokalskuffelsen. Jeg er meget glad for den måde, vi spillere på, og måden vi greb kampen an på.

Allan Damgaard: Jeg er meget imponeret over, at vi her fem dage før den tyske turnering starter, og med et svækket hold, kan hente en sejr hjem på en af de sværeste udebaner i Tyskland. Tobias Bay og Mathias Porsholt var gode afløsere, som udførte opgaven perfekt.

Mathias Porsholt: Det var dejligt at kunne bidrage, og jeg er glad for trænernes tillid. Det var en fysisk hård kamp, hvor vi i forsvaret fik lov til at "tage fat". Vi var underdogs, men vidste, at vi har en stærk trup med mange kvaliteter. Nu tager vi masser af energi med til GOG kampen på fredag.

TTH Holstebro spiller hjemme i Gråkjær Arena på fredag kl. 19 i Gråkjær Arena.

Del på facebook