TTH Special Olympics får skarp træning af TTH-ligaspillere


21.01.2019 | Af Morten Toft

TTH-ligaspillerne, Viktor Östlund og Jonathan Würtz, var for nyligt på besøg til en TTH Special Olympics træning på Idrætcenter Vest. 

Smil, leg og glade dage - så simpelt kan man beskrive en TTH Special Olympics træning, hvor ca. 25 personer med et udviklingshandicap fra Holstebro lokalområdet træner sammen. De håndboldglade personer er trofaste støttere af TTH Holstebro og de repræsenterer klubben på fornemmeste vis, når de trækker TTH's hvide farver over hovedet til kamp. 

Jonathan Würtz og Viktor Östlund satte spillerne på prøve til træningen, hvor de bl.a. skulle igennem opvarmningsøvelser, lidt spiløvelser og naturligvis en indbyrdes kamp.

- Det er en dejlig oplevelse at komme forbi TTH Special Olympics. Man kan se hvor meget de nyder at løbe rundt til en håndboldtræning i deres glade humør, og så går de jo op i det med liv og sjæl, når vi kommer forbi, siger Jonathan Würtz.

TTH Special Olympics består af i alt tre hold i aldersgruppen 20-50 år. I 2020 kan TTH Special Olympics se frem til at deltage i Special Olympics Idrætsfestivalen i Frederikshavn.

Del på facebook