TTH-spiller tager til udlandet


27.02.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Kaja Kamp tager til udlandet fra næste sæson. Stregspilleren søger nye udfordringer, men det var et svært valg.

- Det har ikke været en nem beslutning. Jeg har været utrolig glad for mit ophold i TTH Holstebro. Jeg har valgt at søge nye udfordringer i min karriere og prøve at tage et skridt op ad stigen. Jeg ønsker også at blive udfordret mere på det personlige plan, hvor jeg fandt det naturligt at tiden var inde til noget nyt, siger Kaja Kamp.

TTH Holstebro står for noget helt specielt for stregspilleren og klubben har spillet en stor rolle i at forme hende til den spiller, hun er i dag.

- Klubben har betydet rigtig meget for mig, Jeg kom hertil fra en stille tilværelse i 1. division, og fa første sekund hernede har jeg fået et virkeligt stort ansvar både på og uden for banen. Jeg er super taknemmelig for både John og især Pether, der har vist mig den tillid at hente mig hertil og givet mig den rolle, jeg har fået på holdet. Jeg er vokset super meget igennem en masse spilletid, og det har klart givet mig blod på tanden til mere, siger Kaja Kamp.

Stregspilleren tager en masse gode oplevelser og venskaber med sig fra TTH Holstebro. I et tilbageblik fra de sidste to sæsoner er der nogle særlige begivenheder, der skiller sig ud.

- Jeg vil altid huske Viborg-kampen som sikrede os en slutspilsplads og ikke mindst bronzekampen til Final4. Det er helt klart to højdepunkter, jeg tager med mig. Jeg er blevet beriget med nogle bekendtskaber i mit liv, og det kan jeg kun takke klubben for, slutter Kaja Kamp af.

Pesonlig sponsor for Kaja Kamp er Kastrup.

Del på facebook