TTH-spillere efter europæisk sejr: TAK!


05.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Det blev en stor aften i Gråkjær Arena, da TTH Holstebro spillede sig videre i European League efter en dramatisk afslutning. Hør her hvad kampens profiler sagde efter kampen:

Ronnie Nicolaisen var nok engang kampafgørende, da han reddede fire straffekast i streg mod Trimo Trebnje og blev kåret som ”Man of the Match by Mr. Arthur”:

- Det var vildt fedt igen at opleve publikum på lægterne efter at have spillet for tomme tribuner i lang tid. Vi giver noget til publikum i dag, men det giver også os rigtigt meget tilbage og sammen sejrer vi i aften. Dette var en fælles præstation mellem tilskuerne og os på banen, sagde Nicolaisen efter kampen og sendte samtidig en tak til publikum i Gråkjær Arena.

Porup: ”Vi gjorde det sammen!”
Jonas Porup deler holdkammeratens oplevelse:

- Vi havde gjort det svært for os selv efter kampen i Slovenien. Derfor havde vi også noget at bevise i dag, og at vi vinder kampen selvom vi har ryggen mod muren, er helt fantastisk. Alle troede på det kunne lykkes; Vi viste arrigskab og mandsmod, og i samspil med publikum lykkedes vores mission.

 

Skjern-dræberen blev til Trimo-dræberen
Med en straffescoring 20 sekunder før tid, dræbte Jeppe Hauskov slovenernes chancer for at avancere i Europa, og skabte samtidig glædesrus i TTH-lejren:

- Jeg når ikke at tænke noget, da jeg står på pletten andet end at den bold skal i kassen. Det er vanvittigt fedt at kunne afgøre så vigtig en kamp, og når det sker foran en vild kulisse som den i dag, bliver det bare endnu federe. Det er jo momenter som disse, man træner for hver dag.

Allerede på onsdag skal TTH-drengene i aktion igen, når Mathias Gidsel, Morten Olsen, Torbjørn Bergerud og resten af GOG-mandskabet gæster Gråkjær Arena. Du kan købe billet til kampen ved at klikke her.

Personlig sponsor for Nicolaisen, Porup og Hauskov er henholdsvis Creativ Company, Seat Holstebro og Havskov Svineproduktion.  

 

Del på facebook