TTH sponsorer henter landsholdsspiller til klubben


11.05.2017 | Af Claus Sonne

Hollandsk landsholdsspiller styrker dameholdet
Med ekstra sponsor hjælp fra en række lokale og regionale partnere henter TTH Holstebro til den kommende sæson den hollandske bagspiller Inger Smits, der kommer til fra den tyske klub Oldenburg. Parterne har indgået en 2 årig kontrakt.
 
Hos TTH-direktør er der stor glæde over den ekstra økonomiske opbakning, som i den kommende sæson dækker hele lønnen for klubbens nye spiller.
- Vi er stolte over at det har kunnet lykkes os at forstærke vores spændende spillertrup. Takket være den ekstra økonomiske opbakning, så kan vi nu se frem mod en ny sæson, hvor vi sportsligt står stærkere. Vi får et hold med masser af potentiale, hvor vores mål er at stabilisere os i dameligaen. Det har været fantastisk at mærke den ekstra opbakning til aftalen med Inger Smits. Det viser at vores sponsorer tror på klubben, siger John Mikkelsen. 

Stor tak til sponsorerne bag klubbens nye spiller. De virksomheder som har gjort det muligt er følgende:
Toppartner:    
Vestforsyning A/S, Special-butikken, Grisehandler Jesper Madsen Skibbild, Arne Hald A/S, BMS A/S og to anonyme sponsorer.
Ligapartner:      
K-Vinimport Danmark, Mogensen VVS Comfort, BOTJEK Struer og Vin og Kunst Struer.
 
Inger Smits er fremtidens spiller
Inger Smits er noteret for 10 A-landskampe og er en del af den nuværende meget stærke hollandske landsholdstrup. Hun spiller primært venstre back, er 22 år gammel og 179 cm høj.
Cheftræner Pether Krautmeyer glæder sig over tilgangen.
- Jeg er særdeles glad for, at vi har kunnet hente Inger til klubben. I Inger får vi en spiller, der allerede er dygtig, men som stadig kan udvikle sig rigtig meget. Hun har et fantastisk godt skud, er fysisk stærk og en meget dygtig forsvarsspiller, der både kan dække back og midt. Samtidig har hun en meget dedikeret tilgang til sin sport og en god træningskultur, siger Pether Krautmeyer.
 
Inger Smits: TTH Holstebro er den perfekte klub for mig
Inger Smits kommer til TTH efter to år i først den hollandske klub Dalfsen, hvor hun vandt to nationale mesterskaber, og dernæst to år i Oldenburg, og nu føler hun sig klar til det næste skridt i karrieren.
 - Den danske liga er meget stærk og spændende. I TTH har jeg set nogle gode trænings faciliteter og et godt trænings miljø, som kan hjælpe mig til at flytte mig til det næste niveau. Jeg kommer til at spille på et spændende hold med masser af potentiale, og klubben har en god organisation med en god håndboldkultur samt masser af frivillige og fans, som hjælper holdet til at opnå sine mål. Så jeg ser i den grad frem til at flytte til Holstebro denne sommer, siger hun. 

Del på facebook