TTH-streg imponerer med sit spil og forlænger til 2022


11.12.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Jesper Munk har spillet fem måneder i TTH Holstebro og i HTH-Ligaen, og gør det så godt, at han nu har indgået en ny 1-årig kontraktforlængelse.

Den 29-årige stregspiller har vist sit værd på stregen, i forsvaret og senest en afgørende rolle i en offensiv 5-1 position i sidste weekends sejr. De forskellige kompetencer på banen gør Jesper Munk til en alsidig spiller, og cheftræner, Søren Hansen, er glad for kontraktforlængelsen på et år.
 
- Jesper kom til klubben for kun fem måneder siden, og han har klaret det godt. Han er en spændende spiller at arbejde med, og så er han jo anderledes end Cichosz, da han er en mere rykkende stregspiller. Jeg ser det som en klar fordel, at de er forskellige, og jeg er sikker på, at de fortsat vil supplere hinanden på bedste vis, siger Søren Hansen.
 
Selv er stregspilleren faldet godt til i klubben og på holdet og ser det som en naturlig udvikling i håndboldkarrieren.
 
- Jeg er sindssygt stolt og glad, og det beviser, at der er noget, der går den rigtige vej. Jeg har fundet mig godt til rette i Holstebro, i klubben og på holdet. Hver dag glæder jeg mig til at komme til træning, og de gode holdkammerater gør det også nemmere at præstere, siger Jesper Munk. 
 
Han betegner det første halve år i TTH Holstebro som en sjov og udfordrende tid. Sjovt fordi der altid sker nye ting til træning og i kampene og udfordrende, fordi forventningerne er høje.
 
- Når jeg bliver sendt på banen, så ved jeg, at jeg skal præstere, for ellers er det ud igen. Så det er både hårdt, men også sjovt, siger Jesper Munk.
 
Frem mod 2022 håber stregspilleren på hele tiden at kunne bidrage med det bedste, han kan, og at der med tiden også kommer en TTH-triumf til klubben.
 
Personlig sponsor for Jesper Munk er Gaardhøje.  

Del på facebook