TTH ta'r til Thisted i jagten på 2 point


27.11.2019 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

TTH er inde i en god stime. Målet til fredagens kamp mod Mors-Thy er derfor en sejr. Men ifølge Christoffer Cichosz, er det et stærkt hjemmebanehold, der venter TTH.

Det går godt for TTH! - Flere store sejre i Primo Tours Ligaen - i sidste uge en 10 måls sejr over GOG og i weekenden en 16 målssejr i EHF Cuppen mod tjekkiske Plzen. Nu venter en udebanekamp mod Mors-Thy. Forventningen er en sejr, men ifølge Christoffer Cichosz er lige netop Mors-Thy en svær størrelse.

"Jeg synes, vi er inde i en god periode, som vi gerne skal fortsætte med. Men de to hold kender hinanden rigtig godt, så derfor bliver det formodentlig tæt."

Stregspilleren, der før har spillet i Mors-Thy, påpeger, hvordan Mors-Thy har vundet over mange af de store hold i deres intime hal i Thisted.

Christoffer Cichosz regner dog ikke med, at det bliver TTH, som Mors-Thy spænder ben for. Og med fortiden i Mors-Thy står særligt ét ønske højt på listen.

"Det er altid specielt at møde sit tidligere hold, så det er klart, at jeg rigtig gerne vil vinde", siger Christoffer Cichosz

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen og Blindkilde.

Del på facebook