TTH Ungdom: Drenge trænere på plads


23.01.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

For nyligt kunne TTH Holstebro præsentere en ny trænersammensætning for klubbens piger hos TTH Ungdom. Nu ligger trænerkonstellationen ligeledes fast hos drengene i klubbens ungdomsrækker.

I alt fire trænere er kommet på plads for de kommende drengehold i TTH Ungdom, og der er tale om både gengangere, hjemvendte og tilmed et helt nyt ansigt i den kommende trænersammensætning på drengesiden.

Det nye ansigt i TTH Ungdom og ny træner for det kommende U19 1 hold er, Anders Høj Kristiansen, som kommer til TTH Holstebro efter en lang trænerperiode hos Ikast Håndbold.

27-årige Anders Høj har været træner i Ikast Håndbold i snart 13 år. I sin tid i Ikast Håndbold har han trinvis fået mere ansvar, og henover de seneste sæsoner har han bl.a. trænet klubbens 1. div. U18 drenge, 1. div. U16 drenge og klubbens 3. div. senior. Nu tager han skridtet videre til TTH Holstebro og TTH Ungdom for at udvikle klubbens U19 drenge.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Ikast Håndbold som træner, men jeg kunne ikke sige nej til denne mulighed i TTH Holstebro og TTH Ungdom. Jeg glæder mig helt vildt til den rolle jeg er blevet tildelt, og jeg ser frem til mange spændende og udfordrende projekter, siger Anders Høj.

TTH talentchef: Vi får en stærk trænerkonstellation hos både drenge og piger

TTH’s talentchef, Anders Thomsen, har i den seneste tid været i gang med en større trænerkabale hos TTH Ungdom. Nu er kabalen så småt gået op i TTH Ungdom, og det glæder Anders Thomsen.

- Det er fantastisk at vi allerede på nuværende tidspunkt kan præsentere så stærke trænerkonstellationer hos såvel drengene som pigerne. At vi allerede nu har trænere på plads til 4 hold på drengesiden og 4 hold på pigesiden, er afgørende for at vi kan skabe et godt miljø. I TTH Ungdom bestræber vi os på at være det samlende punkt for de talenter med en elitetilgang i vores område, men naturligvis også være en klub for de spillere, hvor ambitionerne ikke fylder det samme. Rammerne for at kunne skabe den næste TTH ligaspiller er derfor så småt ved at tage form, og nu glæder vi os til at følge processen og ikke mindst til at arbejde videre med de spillere, der fremadrettet har mod på at være en del af talent-setuppet i TTH Holstebro, siger Anders Thomsen.

 

Fakta: TTH Ungdom trænerteams

U19 drenge

- Med fokus på at skabe så bredt et talentmiljø, har vi allerede nu sikret os en træner til de kommende U19 2 hold. Fra egne rækker har vi hentet Oliver Sommer, der i samarbejde med de andre trænere på drengesiden skal sikre et godt træningsmiljø for U19 2 holdet. Oliver Sommer kommer helt naturligt til at arbejde sammen med Anders Høj omkring U19 årgangen, og netop de to har et fint kendskab til hinanden fra en fælles tid på ISI som træner og spiller, siger Anders Thomsen.

U17 drenge

- Til de kommende U17 drenge bliver det den mangeårige træner Bent Damgård, der fortsætter som træner for U17 1. Han får assistance af Anders Høj, hvilket skaber mulighed for sparring, samspil og ikke mindst vidensdeling til gavn for de mange spændende talenter omkring U17 og U19, og som allerede nu bevæger sig på eliteniveau i vores talent akademi, siger Anders Thomsen og fortsætter:

- Sigurd Østergaard Tandrup kommer til at være ny træner for U17 2 holdet og kommer ligeledes til at samarbejde med både Bent Damgård og Anders Høj omkring U17 spillerne. Sigurd Østergaard Tandrup er en meget spændende ung træner med stor håndboldfaglig indsigt, og han en af de unge trænere, som vi i TTH Holstebro fremadrettet ser et stort trænerpotentiale i.

U17 piger

- Som sidste led i trænerpåsætningen, er vi glade for at kunne informere om, at Lars Dalhoff bliver ny træner for de kommende U17 2 piger. Dermed er trænersammensætning på pigesiden også komplet. Lars Dalhoff der i dag er ass. træner i 1. divisionsklubben Bjerringbro fH og samtidig bl.a. har ansvaret for morgentræningen i Holstebro Elitesport, har et stort kendskab og bred indsigt til netop denne aldersgruppe, siger Anders Thomsen.

Læs også:TTH klar med spændende talenttræner-team hos TTH Ungdom

Del på facebook