TTH ungdomstalent udtaget til U18 EM


06.08.2018 | Af Morten Toft

17-årige Johan Kofoed er blev udtaget til at repræsentere Danmark til U18 EM, som afvikles i Kroatien fra den 7.-20. august.

Johan Kofoed er tilknyttet TTH’s talentakademi og Holstebro Elitesport, hvor han har været siden 8. klasse.

- Det er meget stort for mig at være udtaget. Jeg glæder mig meget til at repræsentere Danmark i en turnering, hvor der spilles om medaljer, siger Johan Kofoed og tilføjer:

- Jeg tror EM-oplevelsen kan give et værdifuldt indtryk og en international erfaring, som jeg kan bruge videre i min udvikling. Ligeledes forventer jeg et noget hårdere fysisk niveau end jeg er vant til, og det er jo de bedste fra de andre lande som er med, så det bliver med garanti en spændende udfordring, siger Johan Kofoed.

Anders Thomsen der er talentchef hos TTH Holstebro, glæder sig over at netop Johan har fundet vejen til udtagelsen.

- Johan er en talentfuld bagspiller, som har nogle klare spillemæssige kompetencer særligt i forhold til hans højde som han bruger rigtig fornuftigt. Men det som nok skinner mest i gennem hos Johan, er hans villighed til at arbejde for tingene. Johan har i gennem længere tid både været en del af Holstebro Elitesport og TTH’s talentakademi, hvor han i høj grad har været seriøs omkring sin træning, og det har båret frugt i hans udvikling. En sådan udvikling for Johan er vand på vores mølle i TTH talentakademi, men også hos Johan, der virkelig har formået at flytte sig og gjort sig fortjent til en plads på ungdomslandsholdet, siger Anders Thomsen, talentchef hos TTH Holstebro.

Johan Kofoed og Danmark spiller deres første kamp mod Rumænien, torsdag den 9. august kl. 16.30.

Del på facebook