TTHs 20-års magasin ude nu


21.02.2021 | Af Louise Boo

Magasinet, der omhandler både klubbens dame- og herrehistorie fra 2000-2020, har været klar siden december 2020. Her skulle det have markeret, at det i 2020 var 20 år siden TTH Holstebro så dagens lys. Corona restriktioner har desværre forsinket præsentationen af TTH-magasinet, som nu hen over foråret vil blive mere og mere synlig i bybilledet, når restriktionerne tillader det.

Nu kan alle – fra mandag den 22. februar afhente det gratis 116 siders TTH-magasin i:

  • Gråkjær Arena, indgang nr. 3 fra mandag til fredag mellem kl. 09.00-15.00.
  • Mediehuset Holstebro, foyer fra mandag til fredag mellem kl. 09.00-15.00.

Flot klubsamarbejde gennem 20 år
Sammen skabte de to klubber, HH90 og Tvis KFUM, en topklub i Danmark på både dame- og herresiden.

I den anledning udgives et magasin som en stor HYLDEST til alle i og omkring TTH Holstebro, som har været med til at bakke op og udvikle én fælles klub.
 
På baggrund af corona-krisen, fandt HH90 og TTH Holstebro i foråret 2020 en ny model, der fastholder Holstebro som en af de førende håndboldbyer i Danmark. - Fortsat med to ligahold, nu i to ligaklubber.

Udgivelsen af TTH-magasinet sætter et flot og værdigt punktum for et fælles klubsamarbejde, som har løftet den lokale elitehåndbold op på højeste niveau i Danmark.
 
Kom tæt på 20 af de største højdepunkter, triumfer og profiler
I magasinet sættes der fokus på de store oplevelser og triumfer gennem klubbens 20 år. Her kommer læseren tæt på 20 klubhistorier og spændende beretninger fra dame- og herreprofiler og deres højdepunkter i den hvide TTH-trøje.

Derudover er magasinet et møde med klubfolk, som yder en stor indsats. TTH Holstebro kunne udgive 100 magasiner med portrætter af store TTH-personligheder, da listen over disse, både på og uden for banen, er lang.
 
Der skal derfor lyde en stor TAK til alle spillere, trænere, ledere, bestyrelser, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere, tilskuere, fanklub og ikke mindst de mange fantastiske frivillige, der alle har sat deres præg på klubbens udvikling og triumfer.

Med deres opbakning og passion kan alle være stolte over den håndboldhistorie, som der er skabt, og som har givet Holstebro og Nordvestjylland, mange højdepunkter og fælles oplevelser.
 
Magasinet er blevet til i et tæt samarbejde med Dagbladet Holstebro-Struer og reklamebureauet STEP. Tak til dem. Og en stor tak til alle øvrige der har bakket op om magasinet. Alle er med til at genkalde en række store minder fra klubbens første 20 år og er samtidig med til at skabe et godt afsæt til 20 nye fremgangsrige år for elitehåndbolden i Holstebro og Nordvestjylland.
 
Glæd dig til at komme tæt på Bramming, Mulle, Nøddesbo, AG, Sandra Toft, Søren Hansen og mange flere tidligere og nuværende TTH-profiler.

GOD LÆSELYST TIL ALLE.

På billedet er Lars Thornvig fra Dagbladet Holstebro-Struer, Magnus Bramming og John Mikkelsen.

Del på facebook