TTH's damer går på vinterpause med sejr


14.11.2018 | Af Morten Toft - Photo Overlund

TTH Holstebro fik begge point med en 25-23 sejr mod EH Aalborg onsdag aften i Gråkjær Arena Holstebro foran 2.011 tilskuere. En TTH-målvogter spillede især en stor hovedrolle i pointudfaldet til TTH.  

Opgøret mellem HTH Ligaens nr. 9 og nr. 13 startede med eksplosiv start til TTH, hvor der efter 10 minutters spil stod 5-2 på scoringstavlen. Herefter fulgte dog en større målkrise for de sort-hvide, hvor der i de næste 7 minutter ikke blev scoret.

- Vi har flere perioder, hvor vi simpelthen slipper grebet om kampen, og jeg ved ikke om det er koncentrationen der falder, men vi mangler i hvert fald de sidste procenter til tider, siger TTH-målvogter Sara Kececi.

TTH Holstebro fik dog strammet grebet, og kunne gå til pausen med en føring på 14-11.

Efter pausen fortsatte Krautmeyers damer med momentum fra slutningen i 1. halvleg, og efter 45 min. var føringen forøget til 21-16.

Men endnu engang måtte den svenske TTH-cheftræner se sit mandskab slippe grebet om kampen og en sikker føring. EH Aalborg fik nemlig skabt total spænding med 3 minutter tilbage af opgøret, hvor TTH’s føring var reduceret til et 2-måls forspring.

Sara Kececi i TTH-målet var dog ikke indstillet på at nordjyderne skulle udligne i opgøret, og i slutfasen diskede hun op med store redninger. Målvogterens præstation betød at EH Aalborg aldrig fik skabt kontakt, og dermed kunne TTH Holstebro tage de to point med en 25-23 sejr.  

- Det er sindssygt dejligt at vi lykkedes med at få de to point. Det blev meget gummiarm og krampagtigt til sidst, men det var lækkert at vi kunne hold føringen og nu gå på vinterpause med en sejr og de to point, siger kampens spiller, Sara Kececi, som ydmygt udtaler om sin egen præstation efter kampen:  

- Det er altid rart at kunne få indflydelse og være kampafgørende. Men mest af alt glæder jeg mig bare over at vi får de to point.  

Sejren betyder at TTH Holstebro har 12 point efter 14. spillerunde i HTH Ligaen. Pointene er tilfredsstillende hos Sara Kececi.

- Før sæsonen startede, havde vi nok sagt ja tak til 12 point og en placering netop uden for slutspillet. Der er selvfølgelig kampe, hvor vi vil ærgre os over at vi ikke får point, men vi kan være tilfredse med den første halvdel af sæsonen, slutter målvogteren.

 

TTH Holstebro # EH Aalborg 25-23 (14-11)

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Sara Kececi 11/23 (47%) Louise Egestorp 5/16 (31%)
Mål: Laura Jensen 4, Lærke Christensen 4, Mathilde Hylleberg 4, Inger Smits 3, Kaja Kamp 3, Emilie Bastrup 3, Lynn Knippenborg 2, Sarah Stougaard 2, Mathilde Neesgaard 1.
Udvisninger: 2

Kampstatistik EH Aalborg
Redninger: Emma Friberg 11/36 (30%) 
Mål: Julie Jensen 5, Laura Lund 4, Julie Aagaard 4, Emma Steffin 2, Sara Kjærsgaard 2, Line Larsen 2, Kathrine Skals 1, Mille Eisenhardt 1, Katja Ryesberg 1, Anne Brinch-Nielsen 1. 
Udvisninger: 2

Tilskuertal: 2.011

Del på facebook