TTH's damer jagter sejren mod Ajax København


14.09.2018 | Af Morten Toft - Foto: Photo Overlund

Mandag den 17.  september kl. 19.00 går det løs i Gråkjær Arena Holstebro, når damerne fra TTH Holstebro skal forsøge at fortsætte den ubesejrede stime i HTH Ligaen. 

Modstanderen for Krautmeyer og Co. er Ajax København, og TTH’s damer er fyldt med selvtillid før opgøret efter en super start på sæsonen. Efter fire kampe har TTH Holstebro seks point, hvilket placerer dem i den flotte ende af ligatabellen. 

Der er blevet kæmpet for pointene, hvor specielt nr. 10, Inger Smits, også kaldt ”Den flyvende hollænder” har gjort sig flot bemærket med hele 29 mål på 47 skud. Den imponerende skud statistik placerer hende som nummer 3 på topscorerlisten i HTH Ligaen. 

I den anden lejr hos Ajax København har ligasæsonstarten ikke været optimal, og efter sæsonens første fire kampe er københavnerholdet stadig på 0 point. 

Derved må TTH’s damer betragtes som favoritter til de 2 point til denne mandagskamp, hvor den ubesejrede stime skal fortsættes!

Billetter til Danmarks Stærkeste Billetpris

TTH Holstebro har sænket billetpriserne markant til ligagrundspillet i 2018/19 sæsonen. Pristiltaget betyder, at du nu kan opleve kampene i Gråkjær Arena Holstebro og Struer Energi Park for blot kr. 50,- Køb din billet til kampen mod Ajax København HER

Odendo LIVE-kampauktion

Til kampen mod Ajax København afholder vi Odendo LIVE-kampauktion. Her er et gavekort på kr. 5.000,- på højkant til Restaurant Under Klippen. Se auktionen HER

Del på facebook