Udskudt, udskudt, aflyst, afholdt


23.09.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Udskudt to gange på grund af corona, derefter helt aflyst, for så at blive afholdt i en anden forrm end oprindeligt. Efter mange ændringer spilles der nu alligevel om pokaltitlen. Første skridt er semifinalen mod Skanderborg på lørdag. Står det til Kay Smits, er der én vej. Og det er hele vejen til tops.

Corona har gjort sit for at twiste sidste del af sæsonen 2019/20, og starten af den nuværende sæson bærer også præg af usikkerhed grundet corona. Alligevel har Divisionsforeningen og Santander Consumer Bank besluttet, at der skal findes en pokalvinder.

I TTH Holstebro er der glæde over beslutningen, og hos spillerne er det en længe ventet afgørelse, der finder sted i weekenden. Højre back Kay Smits er spændt, men ser samtidig tilbage på et meget anderledes år.

- Det har været en mærkelig sæson med corona. Og det er da lidt mærkeligt, at der er spillere fra sidste sæson, som fortjener at spille om pokalen, som ikke er en del af holdet længere. Nu er der jo gået så lang tid imellem, men sådan er gamet. Vi kan ikke ændre ved situationen, så nu skal vi bare give, alt hvad vi har, siger Kay Smits og fortsætter:

- Vi har fortjent at spille den semifinale, og det er fedt, at vi trods alt får chancen for at vinde pokalen.

Sidste gang TTH Holstebro kunne løfte det prestigefulde trofæ var ved Santander Final4 i 2018. Og spørger man den hollandske back om vinderchancerne, falder den til de hvides fordel.

- Sidste kamp mod Skanderborg var en positiv oplevelse. Vi har selvtillid, og jeg synes, vi er et bedre hold. Derfor skal vi vinde, siger Kay Smits, som forudser, at holdet går ind til kampen som favorit.

Du kan følge TTH Holstebros jagt efter pokalen på TV2 på lørdag kl. 13:30

Pesonlig sponsor for Kay Smits er Nørre Vosborg.

Del på facebook