Uhrenholt gør comeback i TTH Holstebro


08.04.2019 | Af Morten Toft

Den tidligere TTH-træner og nuværende liga-cheftræner for Lemvig-Thyborøn Håndbold gør comeback som træner i TTH Holstebro. TTH har indgået en ny 3-årig aftale med Claus Uhrenholt, som ansættes som assistenttræner for Patrick Westerholm. Aftalen er gældende fra 01.07.19 - 30.06.22.

Trænerkarrieren for Claus Uhrenholt startede i Tvis KFUM og TTH Holstebro, hvor det blev til fire år som liga-assistent og seks år som liga-cheftræner. Sidenhen blev det til seks år som bl.a. cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, Ribe-Esbjerg og senest Lemvig-Thyborøn Håndbold. Nu vender den 50-årige Uhrenholt tilbage til barndomsklubben TTH Holstebro.

Hos TTH-direktør John Mikkelsen er glæden stor over tilgangen af den nye træner. 

- I Claus Uhrenholt får vi en faglig stærk træner med stort engagement, som gennem mange år som cheftræner i ligaen, har udviklet sig som både træner og person. Han har været med til at udvikle stærke profiler, og skabt gode resultater i processen, hvilket bl.a. gjorde ham til Årets træner i ligaen i 2016, siger John Mikkelsen og fortsætter om hvorfor valget faldt på Claus:

- Vi har ønsket en træner som kender klubbens historie og kultur. At vi nu står med Westerholm og Uhrenholt som trænerduo, betyder at vi får dannet et stærkt og rutineret trænerteam, som supplerer hinanden godt. Det er et trænersetup, der har stor kendskab til ligaen og TTH's kommende ligatrup, siger John Mikkelsen. 

Til den kommende sæson har TTH hentet flere nye spillere, og her bliver det til et gensyn for Claus Uhrenholt overfor Allan Damgaard, Johan Meklenborg, Søren Tau og Nikolaj Enderleit. Det er alle nogen som Uhrenholt tidligere har været cheftræner for.  

Claus Uhrenholt har tidligere som træner i TTH vundet en pokaltitel og 2 x DM-bronze. 

Uhrenholt: Dejligt at vende tilbage til TTH

Hos den 50-årige nuværende cheftræner i Lemvig-Thyborøn var der ingen betænkningstid da TTH tilbød en længerevarende aftale. 

- Jeg betragter TTH Holstebro som "Min Klub". Det er en klub, hvor jeg har lagt så meget energi, og hvor jeg har fået en masse gode sportslige oplevelser og bekendtskaber. Jeg glæder mig meget til at vende tilbage, siger Claus Uhrenholt, som sætter ord på projektet han skal indgå i hos TTH Holstebro:

- Næste års trup ser jeg som en af de mest spændende og lovende i ligaen i forhold til spillermateriale og udviklingspotentiale. Der er store muligheder i den trup vi får, og jeg har en tro på at vi kan kæmpe med om medaljer imens min kontrakt løber. Om det er den ene eller den anden karat må vi se til, men vi får et hold, der kan spille med om medaljer.

Claus Uhrenholt ser frem til at skulle jagte toppen som assistent for Patrick Westerholm.

- Patrick er en rolig og faglig velfunderet træner som jeg håber på at få et godt samarbejde med til gavn for TTH Holstebro. Der er ingen tvivl om at vi begge ønsker at skabe noget stort allerede med næste års trup, og derfor glæder jeg mig naturligvis til den her trænerrolle i TTH Holstebro, siger Claus Uhrenholt.

Del på facebook