Ungdom og liga på samme banehalvdel


09.12.2021 | Af Nanna Gantriis

Der har været gang i samarbejdet mellem ligaspillerne og regionens unge håndboldtalenter de seneste uger. Her følger to af initiativerne.

U17 Ligagazelle fik liga-tips med på vejen
Der var masser af liv, kreativitet og håndboldsjov, da Ronnie Nicolaisen, Frederik Tilsted, Nikolaj Enderleit og Johan Meklenborg gav håndboldviden og liga-tips videre til klubbens U17-talenthold. De unge drenge havde de fire TTH-spillere for sig selv i et par timer sidste uge, hvor Idrætsefterskolen Lægården lagde håndboldmål og gulv til.

Træningen var en del af klubbens Liga-gazelle-program, der har til formål at lade ungdommen lære mentalt, talktisk og fysisk af de erfarne ligaspillere. Desuden skaber Ligagazelle-træningen stærkere relationer mellem klubbens ungdoms- og ligaspillere. 

Gråkjær Arena dannede ramme om fællestræning for samarbejdsklubber
Onsdag var 26 lokale U15-spillere for vores samarbejdsklubber til fællestræning i Gråkjær Arena. Jonas Porup, Christoffer Cichosz, Josip Cavar og Christian Jensen stod for dagens træning sammen med vores talentansvarlige Anders Høj.

Dermed fik de unge drenge vejledning hele banen rundt: Forsvarstips fra generalen Porup, stregtricks af anfører Cichosz, fløjfifs fra Christian Jensen og målmands-input fra Cavar. Tak til de unge drenge for masser af energi, godt humør og gåpåmod. Vi glæder os allerede til næste fællestræning.

Talentpartnere i TTH Holstebro er Vald. Birn og Færchfonden.

Del på facebook