Ungdommen tog dirigentstokken


22.08.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Ungdommen viste vejen, da TTH Holstebro spillede anden og sidste kamp ved weekendens Hummel Cup.

Med 17 mål tilsammen sluttede Jeppe Hauskov og Frederik Tilsted weekendens Hummel Cup af med manér. Sammen med resten af TTH-mandskabet formåede de at give de slovenske mestre og Champions League-deltagere fra Gorenje Velenje kamp til stregen.

De to hold fulgtes ad gennem hele kampen, og med to minutter igen var stillingen 31-31. To scoringer til Gorenje Velenje og modsat to brændte chancer til TTH i det 58. og 59. minut betød, at slovenerne kunne fra banen som sejrsherre med cifrene 33-31.

Tilsted tryllede i GETEC Arena.
TTHs Frederik Tilsted var toneangivende i dagens kamp, hvor playmakeren både stjal bolde fra Gorenje Velenje og scorede mål på stribe. Helt præcis ni scoringer stod ud for Tilsteds navn, da haluret viste 60 minutter - til trods for at thyboen aldrig har spillet mod hold i denne kaliber:

- Det er nyt for mig at møde disse europæiske tophold. De har mere fysik og spiller hurtigere, end man er vant til fra den danske liga. Selvom vi ikke vinder mod Vadar og Gorenje Velenje, så tager vi en god portion erfaring med hjem fra denne weekend og husker os selv på, at vi godt kan være med imod Europas top.

RK Gorenje Valenje # TTH Holstebro 33-31 (16-16)
Målscorer: Frederik Tilsted 9, Jeppe Hauskov 8, Jonas Gade 3, Jonas Porup 3, Magnus Bramming 2, Nikolaj Markussen 2, Jesper Munk 2, Emil Jensen 2.

Del på facebook