Unge TTH'ere er med på europæisk håndboldbølge


26.11.2019 | Af Louise Boo, foto: Nanna Grantriis Mortensen

Weekendens kamp mod tjekkiske Plzen resulterede ikke kun i en storsejr og nye spændende muligheder i gruppespillet i EHF Cuppen. For TTH's unge talenter, Simon Damgaard og Johan Kofoed handlede kampen lige så meget om at prøve kræfter i europæisk sammenhæng.

Det blev til fire mål i alt - 1 sat ind fra fløjen af Simon Damgaard og tre fra Johan Kofoed. TTH-truppens yngste spillere fik sammen med resten af holdet sat deres præg på kampen. For Simon Damgaard og Johan Kofoed var det en ny og anderledes oplevelse at spille i en europæisk turnering.

"Det er super fedt at spille EFH og score. Men jeg er jo ikke vant til at spille mod udlandske hold, som jo har en anderledes spillestil", siger Simon Damgaard.

Den anderledes spillestil har Johan Kofoed errfaring med fra sidste år, hvor venstre backen var med i sidste års EHF Cup. Det var en stor oplevelse i Kiel, men i weekendens kamp mod Plzen fik venstre backen for alvor mange spilleminutter.

"Det giver lige et ekstra sus i maven mod de europæiske hold, men det er fedt at komme på banen og bidrage", siger Johan Kofoed.

Han var dog mest tilfreds med sin indsats i angrebet, hvor han træfsikkert satte de tre kasser ind. 

"Det gik bedre offensivt end defensivt", siger Johan Kofoed og hentyder til den hårde fysisk fra de tjekkiske modstandere. 

På torsdag bliver holdene for gruppespillet offentliggjort, og både Simon Damgaard og Johan Kofoed ser frem til mere erfaring fra europæiske kampe i EHF Cuppen.

Simon Damggard og Johan Kofoeds personlige sponsor er Holstebro Elitesport.

Del på facebook