'Vanvittig fed sejr'


02.10.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Glæden var ikke til at tage fejl af, da TTH-mandskabet i går vandt over TMS Ringsted på hjemmebane. Kampens topscorer kalder det for en ’forløsende’ og ’fed’ sejr.

Sidste sæsons nummer 4 slog nummer 13.

Umiddelbart burde der her være tale om en pligtsejr og diskret jubel fra TTH-mandskabets side. Men gårsdagens sejr var alligevel speciel, fortæller kampens topscorer Jeppe Hauskov:

- Det er vandvittig fedt at vinde en kamp som denne, hvor vi er presset på ressourcer og egentlig ikke har meget energi tilbage i tanken. Vi kæmper for hvert et mål, og over hele linjen var det en hård kamp. Det har de sidste mange kampe været, siger højre fløjen.

’Fedt at være en del af’
Det har nemlig på mange måder været en begivenhedsrig september måned, der fredag kulminerede med en sejr. 10 kampe på 33 dage, svarende til kamp hver 3. dag, og skader til 7 af holdets 18 spillere har betydet, at hverdagen har været en smule anderledes i TTH Holstebro:

- Vi har været nødt til at tænke alternativt den seneste tid og rykke tættere sammen som hold. Derfor er det også så stor en forløsning, når tingene lykkes som i aften. Alle kommer ind og kæmper, alle præsterer, alle bakker op. Det gør man kun, hvis man har det godt udenfor banen, og det har vi. Det er et fedt hold at være en del af, siger Hauskov og sender samtidig roser til sine trænere:

- Meget af aftenens succes ligger hos Søren og Claus. De bliver ved med at finde nye, effektive løsninger, selvom vi er så spillere, som vi er. De har en kæmpe andel i, at det lykkedes i aften.

Med ni scoringer blev Jeppe Hauskov fortjent kåret til ”Man of the Match by Mr. Arthur”.

Jeppes personlige sponsor er Havskov Svineproduktion.

Næste hjemmekamp er torsdag den 14. oktober mod KIF Kolding. Du kan allerede sikre dig din billet ved at klikke her. 

Del på facebook