Velkommen til: Christian Jensen


26.06.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Morten Toft

Christian Jensen er næste spiller vi skal byde velkommen forud for den kommende sæson.

Fløjspilleren kommer til Holstebro fra SønderjyskE på en 3-årig aftale. Ved spillerrepræsentationen i efteråret skrev vi følgende:

TTH Holstebro har indgået en 3-årig aftale med højre fløjen, Christian Jensen. SønderjyskE-profilen rykker til Holstebro den 1. juli 2020. 

23-årige Christian Jensen har ligaerfaring fra en periode hos Aalborg Håndbold og hans nuværende klub, SønderjyskE Håndbold, hvor han er i gang med sin tredje sæson.

I hans ungdomsår, var han repræsenteret på diverse U-landshold, hvor han bl.a. har vundet U18 EM-bronze, U19 VM-guld og U21 VM-sølv. 

Den 186 cm. høje fløj er kendt for sin speed op ad banen, og med 22 scoringer i 2019/20 sæsonen, er han den anden mest scorende på SønderjyskE-holdet, kun overgået af Aaron Mensing, der også skifter i den hvide TTH-trøje næste sommer. 

- TTH Holstebro er en rigtig spændende klub, som matcher mine ambitioner og målsætninger. Klubben er ambitiøs, og man kan fornemme et klart mål hos klubben om at vinde metal i de kommende år. Det projekt glæder jeg mig til at blive en del af, siger Christian Jensen og tilføjer, hvordan han ser det kommende TTH-mandskab: 

- Jeg kender en del i TTH Holstebro fra tidligere med ungdomslandsholdet, så det er ikke en fremmed trup for mig. Det er en trup med mange dygtige spillere og samtidig er der et stort udviklingspotentiale, og det tror jeg på, at trænerkonstellationen med Søren Hansen og Claus Uhrenholt kan forløse. 

Christian Jensen ser frem til at starte på et nyt kapitel i TTH Holstebro efter snart tre sæsoner i SønderjyskE Håndbold.

- Efter tre gode år i SønderjyskE, føler jeg mig klar til at tage skridtet videre i min karriere. Jeg ser skiftet til TTH Holstebro som et step op for min udvikling, og timingen er den rette lige nu med min alder og de målsætninger som både jeg og TTH Holstebro har, slutter Christian Jensen. 

Claus Uhrenholt: Vi får en dygtig fløj

- Christian er en meget stabil højre fløj med en del erfaring fra ligaen, trods hans unge alder. Han er en teknisk dygtig spiller med et godt blik for spillet, og så er han god i forsvaret. Christian har haft en rigtig god udvikling i SønderjyskE, og den udvikling håber vi at kunne bygge videre på her i Holstebro i de kommende tre år, siger assistenttræner Claus Uhrenholt.

Fakta:
Navn: Christian Jensen
Position: Højre fløj
Alder: 23 år
Højde: 186 cm.
Tidligere klubber: HK 89 Båndbyerne, Aalborg KFUM, Aalborg Håndbold
Mål i 2019/20 sæsonen: 22 mål

Personlig sponsor for Christian Jensen bliver Vestjysk Bank

Del på facebook