Velkommen til: Gade og Tilsted


07.07.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

De nykårede pokalmestre Jonas Gade og Frederik Tilsted skifter fra næste sæson den blå Mors-Thy-bluse ud med den hvide TTH-trøje. Læs hvad vi skrev, da vi præsenterede de to spillere tilbage i august 2020.

Det er to stærke profiler fra den danske liga, der fra sæsonen 2021-2022 kommer til TTH Holstebro. Den 27-årige højre back Jonas Gade har indgået en 4-årig kontrakt, gældende til juni 2025, mens den 22-årige playmaker Frederik Tilsted har tegnet en 3-årig kontrakt til juni 2024.

 I TTH Holstebro er der stor glæde over tilgangen af de to nye spillere, der begge indeholder et stort potentiale og som allerede nu har et højt spillemæssigt niveau.

Gade og Tilsted: TTH Holstebro er det rette match
Både Jonas Gade og Frederik Tilsted ser muligheder i klubskiftet til næste sæson. Begge spillere har hørt godt om klubben og glæder sig til en sportslig fremtid i nye rammer.

- TTH Holstebro er en klub, der ved, hvad de står for, og de ved, hvad jeg kommer med. Med kontrakten har jeg fået hele pakken, og glæder mig til at være en del af et af topholdene i ligaen, siger Jonas Gade, der udover de sportslige udfordringer ser frem til at spille i den by, han har boet i de sidste 7 år. 

For Frederik Tilsted er TTH Holstebro desuden en klub, hvor et stærkt fællesskab og en god opbakning var en af grundene til klubskiftet.

- Jeg ønsker at blive så god som mulig og ser TTH Holstebro som det rette sted for mig. Klubben har ambitioner der matcher mine egne. Derudover genkender jeg den gode opbakning og fællesskabet med trænere, sponsorer, frivillige og fans fra Mors-Thy, siger Frederik Tilsted.

Personlig sponsor for Jonas Gade og Frederik Tilsted bliver Grisehandler Jesper Madsen og STS Biler Holstebro.

Del på facebook