Velkommen til: Mathias Porsholdt


20.06.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo

Mathias Porsholdt er tredje spiller vi kan byde velkommen til TTH den kommende sæson

Stregspilleren kommer til klubben på en 4-årig aftale. Porsholdt blev præsenteret som ny TTH-spiller december, hvor vi skrev følgende:

Der er forstærkninger på vej til TTH. Den 22-årige stregspiller, Mathias Porsholdt, rykker fra Lemvig-Thyborøn Håndbold til TTH Holstebro på en 4-årig aftale.

”Det er en dygtig forsvarsspiller med et stort udviklingspotentiale, som vi snart får til klubben. Han er en stærk tovejsspiller med god bevægelighed og fysik”, siger assistenttræner Claus Uhrenholt, der tidligere var træner for det unge talent i Ribe-Esbjerg og Lemvig-Thyborøn.

Mathias Porsholdt er at finde i Gråkjær Arena efter sommerferien, når den nye sæson 2020/21 skydes i gang. Begge parter ser et stort udviklingspotentiale henover de kommende fire sæsoner.

Selv er Mathias Porsholdt glad for den nye kontrakt og glæder sig til klubskiftet.

"TTH Holstebro er det helt perfekte sted for mig. Jeg ser frem til at spille med i toppen og opleve Gråkjær Arena som min hjemmebane. Jeg kan udvikle mig i TTH, og det bliver nogle hårde, men sjove år”, siger Mathis Porsholdt.

For ham er skiftet til TTH en drøm, der for bare få år tilbage lå langt ude i horisonten.

”At jeg nu skal til TTH, havde jeg ikke tænkt for bare to år siden. Nu står jeg med en kontrakt i hånden, og alle mulighederne er der”, siger Mathias Porsholdt.

Uhrenholt om Porsholdt: Han kan på sigt blive en central spiller for TTH

Det var TTH-træner Claus Uhrenholt, der i Mathias Porsholdts tid i Ribe-Esbjerg Håndbold, fik det unge talent til Lemvig-Thyborøn Håndbold. Efterfølgende kom Claus Uhrenholt selv til klubben som træner. Han har derfor et særdeles godt kendskab til den unge stregspiller og har kun positive ord at sige.

”Mathias er en moderne spiller. Han er hurtig til at flytte fødderne, han kan holde sin spiller og rykker i rum i angrebet. Samtidig har han den egenskab, at han elsker at træne og kan ikke få nok. Derfor bliver Mathias på sigt en central spiller for både holdet og klubben”, siger Claus Uhrenholt.

Vi glæder os til at se Mathias i den hvide TTH-trøje efter sommer.

Del på facebook