Velkommen til Ronnie Nicolaisen og Rasmus Kier


12.07.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Den ene er høj. Den anden er hurtig. Fælles for Ronnie Nicolaisen og Rasmus Kier er, at de begge møder ind som nye TTH-spillere mandag den 19. juli. Lær målmanden og højrefløjen bedre at kende her:

Ronnie Nicolaisen skal sammen med Josip Cavar vogte målet for TTH Holstebro i den kommende sæson. Den 27-årige Aulum-dreng har tidligere været en del af klubbens Talentakademi og derfor var der ingen tvivl, da han fik muligheden for at komme tilbage til Gråkjær Arena:

- Holstebro og TTH betyder noget helt specielt for mig. Jeg har boet i byen, jeg har spillet i klubben tidligere og dermed kender jeg omgivelserne og en masse gode folk her. Det betyder meget at have en fornemmelse af, at skiftet er naturligt, og samtidig er TTH Holstebro en fed klub, som har ambitioner om at vinde medaljer. Det vil jeg gerne bidrage til, sagde målvogteren, da kontrakten blev offentliggjort tilbage i december.

Rasmus er rap på fødderne - og klar til TTH
Foruden Ronnie Nicolaisen kan vi også byde velkommen til Rasmus Kier forud for denne sæson. Kier skal supplere Jeppe Hauskov og Christian Jensen på højrefløjen, der begge er på vej tilbage fra skader:

- Rasmus er en hurtig højrefløj, kontrastærk, har gode procenter på sine afslutninger, og så er han generelt bare en lynhurtig og effektiv spiller med en masse energi, siger Søren Hansen om sin nye fløjspiller. Hovedpersonen glæder sig til at iføre sig den hvide TTH-trøje:

- For mig føles TTH Holstebro rigtigt. De spiller på et højt niveau, er med i toppen af ligaen og virker som en bundsolid klub, der virkelig har styr på tingene.

Personlig sponsor for Ronnie Nicolaisen og Rasmus Kier bliver Creativ Company og Hvidesande Bryghus

Du kan opleve det nye TTH-mandskab den 18. august, når holdet møder Flensburg-Handewitt i klubbens 20-års jubilæumskamp. Køb dine billetter ved at klikke her

Del på facebook