Vellykket første træning


15.01.2021 | Af Louise Boo

TTHs nye bagspiller, Jorn Smits, har fået en god start i sin nye klub. Både hovedpersonen selv og cheftræner, Søren Hansen, er tilfredse med første træning.

Han blev præsenteret i klubben igår morges og havde første træning senere på dagen. - Jorn Smits har gjort sin entré på holdet og gør status efter første dag i en ny klub med nye holdkammerater. 

- Jeg kan godt lidt det hurtige, fysiske spil. Og at det foregår med et smil på, og stemningen er god, siger Jorn Smits og fortsætter:

- Jeg er glad for at komme i gang med at spille i TTH. Det var lidt svært med nogle af systemerme. Men alle hjælper mig, så det er fedt. Det var en god start i dag, siger Jorn Smits.

Også cheftræner Søren Hansen er tilfreds med Jorn Smits og dagens første træning. Han nævner især en god energi, en god form, eksplosivitet og et fint skud.

- Han skal selvfølgelig lige finde sine holdkammerater. Dem skal han nok finde huritgt, da vi har en masse træningskampe og træninger. Han gjorde det godt i dag, og med både fysisk træning og håndboldtræning, tror jeg han sover godt i nat, smiler Søren Hansen.

Cheftræneren vil senere i forløbet fastlægge, hvilken rolle Jorn Smits får på holdet, men slår fast, at der uden tvivl er et godt drive i hollænderen, og at han er god til at holde spillet i gang. 

De fire sponsorer, som har gjort det muligt at hente Jorn Smits til TTH Holstebro er Vestjysk Bank, XL Roslev, ID IDENTITY og Gråkjær.

Del på facebook