”Venner og fjender” mødes i lokalbrag


24.10.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Der venter et stort og intenst lokalopgør, når TTH Holstebro på torsdag kl. 19.30 får besøg af lokalrivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold i Gråkjær Arena. Her mødes de to træningspartnere om to ligapoint.

Der er garanti for drama, intensitet og masser af fight når TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold mødes i et stort lokalopgør.

For TTH Holstebro gælder det om at komme på sejrskurs igen mod et formstærkt Lemvig-mandskab. De rødblusede ubesejrede i de seneste tre kampe, hvor det senest blev til en overbevisende syvmåls-sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

Venner bliver til fjender for en aften
Hele 13 spillere og to trænere har en fortid hos modstanderen, og derfor mødes mange venner og tidligere holdkammerter i direkte kamp mod hinanden torsdag aften i Gråkjær Arena. For vores højre back Jonas Gade, der har spillet seks sæsoner og været anfører i Lemvig-Thyborøn, bliver opgøret det første i TTH-trøjen mod sin gamle klub.

- Vi glæder os rigtig meget til opgøret og kampen om de to point. Det er to hold, der kender hinanden godt fra de mange træningstimer sammen, og derfor gælder det om at finde nogle aftaler frem, som modstanderen ikke kender. Vi er opsatte på at spille en god kamp mod et stærkt Lemvig-mandskab, siger Jonas Gade, der lørdag fik comeback efter en længere skadespause.

Bramming: Gråkjær Arena kommer til koge
For rutinerede Magnus Bramming bliver torsdagens hjemmekamp et opgør, hvor han med garanti kan love masser af ”gang-i-den” i Gråkjær Arena.

- Det er en kamp som begge hold VIL vinde, da der både er to point og håneretten på spil. Derfor forventer jeg det bliver en stor oplevelse for publikum med masser af god stemning på lægterne. Det bliver uden tvivl en spændende og sjov aften, slutter Magnus Bramming, der ser frem til ”torsdags-drama" i Gråkjær Arena.

I tilfælde af TTH-sejr er Roslev Trælasthandel vært for gratis ”vinder-øl” i Svane Baren til Aftermatch, hvor alle tilskuere kan få en gratis sodavand eller øl.

Personlig sponsor for Jonas Gade og Magnus Bramming er Grisehandler Jesper Madsen og Restaurant SPRØD.

Du kan stadig nå at købe din billet. Klik her, og kom med til et af årets helt store opgør i Gråkjær Arena

Del på facebook