'Vi har flere strenge at spille på'


17.12.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Lørdag står i lokalbragets tegn, når TTH Holstebro skal forsøge at stjæle point fra Lemvig-Thyborøn Håndbold på en svær udebane. Jonas Gade giver en sidste update inden det går løs i morgen.

Lørdag eftermiddag skal sæsonens andet slag mellem TTH og LTH stå. De rødblusede fra vest har spillet en flot første halvdel af sæsonen, og derfor kommer det til at kræve en helstøbt indsats fra TTH-mandskabet, hvis de skal tage point med hjem fra Lemvig:

-  Vi skal op og præstere på samme niveau, som vi gjorde i kampen mod Skanderborg. Ellers får vi ikke point med fra Lemvig, pointerer Jonas Gade.

Ny dag. Ny kamp. Nyt resultat
Sæsonens første opgør mellem de to hold endte med en 32-26-sejr til Lemvig-Thyborøn. Men spørger man Jonas Gade, så er der sket en positiv udvikling hos TTH-mandskabet siden det første møde for to måneder siden:

- Jeg synes vi har flere strenge at spille på, end vi havde dengang i oktober måned. Meklenborg, Cichosz og Christian Jensen er kommet tilbage på banen, vi kan arbejde med en højere intensitet til træningerne, og vi er spillet bedre sammen som hold. Kombinationen af dette håber jeg kan bære os i retningen af et godt resultat i morgen, slutter Jonas Gade.

Personlig sponsor for Jonas Gade er Grisehandler Jesper Madsen.

Næste hjemmekamp er onsdag den 22. december, hvor de danske mestre fra Aalborg Håndbold kommer på besøg i Gråkjær Arena. Du kan følge med direkte på TV2 Sport klokken 20.00.

Del på facebook