'Vi har meget at lære som hold'


27.08.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Der var lærepenge at hente for TTH Holstebro efter holdet fredag aften tabte til de slovenske vicemestre fra RK Trimo Trebnje. Cheftræner Søren Hansen har allerede lagt planer for, hvordan man kan ændre nederlaget til en samlet sejr.

I en slovensk heksekedel kom Søren Hansens tropper under stort pres i de sidste 30 min af kampen mod Trimo Trebnje. En pausestilling på 14-14 blev ændret til et nederlag på seks mål, og dermed skal TTH-mandskabet på måljagt i returkampen mod slovenerne næste søndag.

- Vi laver alt for mange tekniske fejl, vi brænder for mange skud, og derfor taber vi kampen, sagde Søren Hansen kort tid efter nederlaget i Slovenien.

Mere træning giver mere kontrol
Det europæiske opgør var holdets første i denne sæson, og allerede nu kan cheftræneren se, hvor der skal sættes ind:

- I europæiske kampe mod gode internationale hold som Trimo Trebnje mangler vi som hold noget erfaring og kendskab til hinanden. Vi har en del nye spillere på holdkortet, så nu handler det om at vende tilbage til træningslokalet og gøre os skarpere på spillets facetter. Vi skal være mere i kontrol, når det, som i dag, brænder på.

Returkampen mellem de to mandskaber spilles næste søndag, den 5. september, klokken 18.00 i Gråkjær Arena. Den samlede vinder går videre i EHF-kvalifikationen, så derfor er der alt at spille for, for Bramming & co.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook