'Vi har spillet flot'


02.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Magnus Bramming er stolt, men også en smule overrasket over den forårssæson TTH-holdet har haft. Nu gælder det sidste grundspilskamp mod de danske mestre fra Aalborg, og her er der ligeledes vigtige point på spil.

Med ni sæsoner i TTH Holstebro har Magnus Bramming efterhånden oplevet lidt af hvert i den hvide trøje. Alligevel har venstrefløjen sjældent afsluttet et grundspil med så mange point, som det er tilfældet i denne sæson:

- Jeg synes virkelig, vi har spillet en flot forårssæson. Alle har bidraget til succesen. Det er ikke bare én eller to spillere, der har skinnet igennem; vi har spillet godt som hold, udtaler Bramming, der til dels er overrasket over det niveau, holdet har ramt dette forår. Her er det blevet til seks TTH-sejre ud af syv mulige.

- Jeg er positivt overrasket over, at det er gået så hurtigt med en ny træner og otte nye spillere. Når det så er sagt var jeg ikke i tvivl om, at hvis vi ramte det niveau, som jeg ved vi kan ramme, så ville vi kravle langt op i tabellen.

Nu handler det for Bramming om at slutte grundspillet godt af mod de danske mestre fra Aalborg Håndbold. Vinderen af dette opgør får - udover sejren - også to point med over i slutspilsgruppen.

Kampen spilles i Gigantium i Aalborg søndag klokken 15.30, og vises direkte på TV2.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Restaurant SPRØD.

Del på facebook