"Vi kommer med selvtillid"


15.12.2020 | Af Louise Boo, foto: Lars Kofoed

Der er god stemning i TTH-lejren, inden holdet på torsdag møder Skanderborg i anden sidste kamp inden juleferie.

Det kører for de hvide. De seneste kampe er blevet spillet med en masse fight og vedholdenhed. Med to kampe inden julepause ligger TTH på en tredjeplads med kun ét point op til Aalborg.

Forsvaret har været en del af en solid indsats de sidste kampe og forsvarsdirigent, Jonas Porup beskriver en trup i flow, men som hele tiden knokler på for at gøre det endnu bedre.

- Der er generelt en god stemning på holdet, og vi arbejder hårdt på hele tiden at forbedre os, siger Jonas Porup og fortsætter:

- Vi har kørt videre med det, vi hele tiden har arbejdet på og er meget bevidste om, at intet kommer af sig selv. Vi bliver nødt til at arbejde hårdt for de gode resultater. 

Netop de gode resultater vil Porup og holdet kæmpe videre for på torsdag, når turen går til Skanderborg. Og de mange gode kampe, giver lidt ekstra overskud, selvom Jonas Porup stadig har respekt for modstanderen.

- Vi kommer med selvtillid. Men vi er også bevidste om, at Skanderborg er et stærkt hold, selvom de har haft en svær periode, siger Jonas Porup, der god forsikrer, at han vil gøre sit for, at holdet kan fortsætte den gode stime og forhåbentlig vinde sjette kamp i træk.

Du kan se kampen mellem TTH og Skanderborg på TV2 Sport kl. 20.

Personlig sponsor for Jonas Porup er Seat Holstebro.

Del på facebook