"Vi opfyldte aftalerne"


30.11.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

TTH Holstebros målmandsduo Frisk og Graugaard var en vigtig brik i holdets sejr over Aalborg søndag aften. Hør hvad de to keepere havde at sige efter sejren lige her.

21-årige Nicklas Graugaard fik sig noget af en entré på sin nye hjemmebane i Gråkjær Arena, da han søndag var med til at slå topholdet Aalborg Håndbold. Som om 33-31-sejren ikke var nok, så startede målmanden sin TTH-karriere med at pille Aalborgs Buster Juul på et straffekast i sin første aktion på banen.

- Vi vandt i dag, fordi vi gjorde en masse gode ting og opfyldte de aftaler, vi havde lavet inden kampen, analyserede Graugaard efter kampen, inden målmandskollegaen Rickard Frisk tilføjer:

- Aalborg sparer ikke nogen spillere i dag. De stiller med deres bedste hold, men i dag faldt tingene ud til vores fordel.

Mødtes for 4 dage siden
Søndag aften var det ikke til at se, at de to målmænd kun har kendt hinanden i 4 dage, efter Graugaard tilsluttede sig TTH-mandskabet onsdag eftermiddag:

- Forsvaret kæmper hele vejen igennem, ligesom Rickard og jeg har fået kigget rigtig godt på Aalborg-skytterne sammen, siger Nicklas Graugaard.

Keeperkollegaen Rickard Frisk er fuld af lovord over den nye TTH-keeper, der er hentet ind som følge af Sebastian Frandsens skade:

- Nicklas er kommet rigtig godt til holdet. Han har været god til træning, han var god i onsdagens kamp mod Fredericia, og han står godt i aften mod Aalborg. Han er en god målmand og en god målmandsmakker. Det er dejligt at have ham her, og så er han en super hyggelig fyr, siger Frisk inden han klapper sin nye holdkammerat kærligt på skulderen.

’Det har ikke skræmt mig’
Selvom det hele er gået stærkt, er Nicklas Graugaard glad for skiftet til TTH Holstebro:

- Jeg er utrolig glad for at være kommet til, og jeg synes, jeg har fået trænet godt. Det hele er gået stærkt, men det har ikke skræmt mig. Tværtimod synes jeg det har været super fedt.

Graugaard, Frisk og resten af TTH-mandskabet spiller næste kamp lørdag den 5. december kl. 15.30, hvor holdet møder Mors-Thy Håndbold på udebane.

Personlig sponsor for Rickard Frisk og Nicklas Graugaard er Creativ Company og Smith Knudsen Advokatfirma

Del på facebook