'Vi vandt som et hold'


10.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Allan Damgaard er TTH-hvid helt ind i hjertet, og derfor var playmakeren naturligvis rigtig glad for sejren over Skjern.

- Det er jo fantastisk. Specielt fordi vi vinder på en så overbevisende måde. Det er ikke kun én spiller, der vinder kampen for os. Hele holdet byder ind og spiller hinanden gode med fede assists og gode opbakninger i forsvaret

To komponenter var, ifølge Allan Damgaard, vigtige for, at de hvidblusede tog sejren i årets første slutspilskamp:

- Vi stoler så meget på hinandens kvaliteter, og vi har brugt så mange timer i træningslokalet, at vi har fået bakket et stærkt fundament op i forsvaret. Derudover har vi haft stor fokus på at minimere antallet af dårlige minutter. Det dyrkede vi i dag med godt, koncentreret arbejde og det gav pote.

Malurt i bægeret
Det hele var dog ikke lutter lykke for Damgaard og holdkammeraterne. Med få minutter tilbage af kampen måtte anfører Christoffer Cichosz hjælpes fra banen med store smerter i knæet.

- Jeg vælger at tro på det bedste. Den jernmand der, han kan ikke gå i stykker, siger Allan Damgaard om sin holdkammerat, inden han skifter over i et mere alvorligt toneleje:

- Vi krydser alle sammen fingre for, at det ikke er noget alvorligt, for vi har ikke råd til at miste en spiller som Christoffer.

Omfanget af Christoffer Cichosz’ skade er endnu uvis. Han vil blive undersøgt i den kommende uge.

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.

Del på facebook