'Vi vil til Gudme igen'


06.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

GOG tog første skalp i bronzeserien, men Søren Hansen og TTH-mandskabet vil ikke lade fynboerne få bronzemedaljerne uden kamp. Målet er endnu en tur til Gudme i en tredje kamp.

Mandag er der lagt op til hvid fest i Gråkjær Arena, når TTH og GOG møder hinanden i årets anden bronzekamp. Tilskuerne er tilbage i de danske håndboldhaller, og Søren Hansens mandskab vil gøre alt for at give dem seværdig håndbold til årets sidste hjemmekamp:

- Vi vil nyde at tilskuerne er tilbage og gøre alt for at give dem en god oplevelse. Den sidste hjemmekamp skulle gerne kendetegne den fine sæson, vi har haft, og vi vil gerne vise, hvad vi har præsteret det seneste år, siger Søren Hansen dagen inden det går løs.

Klar målsætning og en stærk statistik
Cheftræneren er kendt for at være godt forberedt og have styr på statistikkerne. Dette er der ikke lavet om på forud for mandagens kamp, og målsætningen er klar:

- Vi har max tabt to kampe i streg i denne sæson. Den statistik vil jeg gerne holde, og det kræver en sejr i morgen. Når det så er sagt, så anerkender vi naturligvis, at GOG er et godt hold, som spiller noget fantastisk hurtigt og flot håndbold. Så vi skal være klar fra start.

Lykkes det TTH at vinde mandag aften, skal bronzeserien ud i en tredje kamp onsdag den 16. juni. Og selvom der kan være lidt langt til Sydfyn, så tager Søren Hansen gerne turen, hvis det betyder et ekstra opgør om bronzemedaljerne:

- Vi vil meget gerne tvinge GOG ud i en tredje kamp. At komme til Gudme igen er klart målet, siger cheftræneren.

Du kan stadig nå at komme med til sæsonens sidste hjemmekamp mandag aften. Udover en hæsblæsende bronzekamp, skal vi også have kåret Årets TTH-spiller og sige farvel til de spillere, der forlader klubben efter denne sæson. Køb din billet ved at klikke på linket her

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook