"Vi vil være krigeriske og kæmpe for hver en bold"


26.10.2020 | Af Louise Boo

TTH møder de lokale rivaler fra Lemvig-Thyborøn tordag aften i Gråkjær Arena. Tidligere spiller i Lemvig-Thyborøn, Mathias Porsholdt, er klar på en kamp med kynisme, men også klogskab.

Fight, intensitet og en masse fysik. Det handler ikke om en velspillet håndboldkamp, men om to vigtige point på kontoen. Og mod et hold som Lemvig-Thyborøn, ender det som regel med en rigtig "slåskamp" på banen, da ingen vil have et nederlag siddende på sig.

- Vi skal sætte os tungt på kampen fra start i vores forsvar, hvor vi efter vores egen evaluering af tidligere kampe, ikke har fundet det niveau, som vi reelt set ønsker og ved, vi kan præstere. Så vi vil være mere aggressive og hårde i vores spil, og vi er ikke bange for at være nogle "svin" af og til, siger Mathias Porsholdt.

Som en af fire nuværende spillere har han spillet for modstanderholdet, ligesom seks af Lemvig-Thyborøns spillere har TTH Holstebro på deres tidligere håndboldkort. Læg dertil TTHs assistenttræner og begge Lemvig-Thyborøns trænere, som alle tre har været forbi hinanden klubber. Det er derfor to hold, som kender hinanden rigtig godt, og som ikke gør kampen mindre intens. 

- Lemvig er ikke nogen let modstander, og jeg kender selv rigtig godt til det tryk, de kan komme med i sådan en kamp, hvor de reelt set har mulighed for at spille helt frit. Men jeg er sikker på, at publikum kommer til at se et TTH-hold som vil være krigeriske og kæmpe for hver en bold, men som samtidigt spiller med en vis kynisme og klogskab, siger Mathias Porsholdt.

Fosvars-og stregspilleren pointerer også, at der i de forgående kampe angrebsmæssigt bliver lavet rigeligt med mål til at vinde håndboldkampe. Så nu gælder det ifølge Mathias Porsholdt om at vende tilbage på sporet og finde de gode takter frem. - Et solidt forsvar med et af Danmarks bedste kontrahold.

TTH Holststebro - Lemvig-Thyborøn bliver spillet på torsdag kl. 19 i Gråkjær Arena.

Del på facebook