'Vi vil vise os frem i Europa'


20.07.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

TTHs nye målmand, Josip Cavar, glæder sig til at skulle vise TTH-logoet frem i Slovenien, når holdet skal spille europæiske kvalifikationskampe i august.

Der blev fulgt intenst med hos Markussen, Bramming og resten af TTH-mandskabet, da der tirsdag formiddag skulle trækkes en modstander til årets European League-kvalifikation. Op af bowlen røg slovenske RK Trimo Trebnje. Holdet blev toer i den slovenske liga og deltog i sidste års EHF-gruppespil.

- Jeg kender ikke så meget til slovensk håndbold, men jeg tror det bliver en fed oplevelse, sagde Josip Cavar kort efter lodtrækningen.

Europæiske kampe sendte Cavar mod Holstebro
Den svenske målvogter med kroatiske rødder er netop skiftet til TTH Holstebro fra SønderjyskE, og udsigten til europæiske kampe var en af grundene til skiftet mod nordvest:

- Man håber altid på at spille i en klub, hvor der spilles med i de europæiske turneringer. Her kan man vise sig frem individuelt, men også som hold. Så det var klart med i overvejelserne, da jeg valgte TTH.

Selvom Cavar og holdkammeraterne tager til Slovenien med en sportslig agenda, så håber målvogteren også, at turen ud i Europa kan styrke sammenholdet:

- På disse europæiske ture er vi som regel væk i tre-fire dage med meget rejsetid. Denne tid kan vi bruge på at komme tættere på hinanden og styrke fællesskabet på holdet, pointerer Cavar.

Personlig sponsor for Josip Cavar er Smith Knudsen Advokatfirma.

Du kan allerede se TTH-mandskabet møde europæisk modstander den 18. august, når SG Flensburg-Handewitt gæster Gråkjær Arena til vores 20 års jubilæumskamp. 

Del på facebook