Video: Bramming highlights mod Skjern


14.12.2018 | Af Morten Toft

Magnus Bramming blev fortjent kåret til "Man of the match" efter 32-30 sejren mod Skjern. Fløjspilleren var manden bag 11 scoringer i opgøret på blot 13 forsøg. 

- De her kampe mod Skjern er altid ekstra sjove, og den her var ikke anderledes. Man kunne mærke på hele truppen at der var en ekstra parathed, det var fedt at se, siger Magnus Bramming og sætter ord på opbakningen fra 2.845 tilskuere i Gråkjær Arena: 

- Jeg synes folk i arenaen får en god håndboldkamp med lidt af det hele. Man kunne mærke at de var med fra start til slut, og det hjalp os rigtig meget til at få de to point.

Magnus Bramming præsterede at lave 6 mål på 13 min. mod Skjern Håndbold. Altsammen uden at brænde et eneste skud.

- Det er ikke hver dag man laver 6 mål så hurtigt i en kamp, og det er da selvfølgelig sjovt når det sker. Personligt har jeg det sjovest, når kampene foregår i så højt tempo, hvor bolden skifter hænder tit. Men man vidste også godt at tempoet nok skulle falde på et tidspunkt, siger Magnus Bramming. 

Magnus Bramming og Co. skal i aktion igen den 18. december mod Århus Håndbold. Her gælder det kvartfinalen i Santander Cup. Køb din billet til kampen HER

Del på facebook