Vignir før Aalborg-topbrag: Vi skal gå all-in efter en sejr


18.02.2019 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

Efter et skuffende EHF Cup nederlag i weekenden mod spanske Liberbank Cuenca, skal TTH Holstebro direkte videre til et topbrag i Herre Ligaen mod Aalborg Håndbold. Opgøret mellem ligaens nummer 3 og 1 spilles i Gråkjær Arena Holstebro torsdag kl. 20.30.

Stregkæmpen Vignir Svavarsson ser frem til det kommende topbrag, men han understreger at der skal vises et andet udtryk fra holdet til topkampen, end det som blev vist i Spanien. 

- Det var en dårlig præstation i Spanien, og vi er naturligvis skuffede over både præstationen og de missede point. Men nu gælder det om at kigge fremad, og på torsdag venter vel nok årets vigtigste grundspils-kamp i Gråkjær Arena, siger Vignir Svavarsson.

Udfaldet af kampen mod Aalborg Håndbold kan få afgørende betydning for om man skal jagte en topplacering i ligaen.

- Kampen mod Aalborg Håndbold, kan afgøre om vi skal være med helt oppe i toppen, eller om vi skal ”nøjes” med at kæmpe om en plads i top-4. Så der er meget på spil og det er en topkamp, hvor vi skal gå all-in efter en sejr, fortæller Vignir Svavarsson og tilføjer:

- Man er ekstra motiveret til de her topkampe; sådan er det bare. Man ved at der er lidt ekstra at kæmpe for, og derfor kan spændingsniveauet være svært at finde. Vi skal forsøge at finde den rette mentalitet og tænding, uden at blive for overtændt, slutter Vignir.

TTH Holstebro møder Aalborg Håndbold kl. 20.30 torsdag aften i Gråkjær Arena. Kom med til topkampen ved at købe din billet HER.

Del på facebook