Vigtig sejr, en glad træner og en stærk holdindsats


08.11.2019 | Af Louise Boo, foto: Louise Boo

”Det er de vigtigste 2 point. Virkelig vigtige!”, siger en lettet og smilende Lærke Christensen, som blev kåret til ”Kampens Spiller” i gårsdagens håndboldmatch mod oprykkerholdet fra Horsens.

Inden opgøret hvilede ellers lidt af et pres på TTH’s damer, da holdet endnu ikke var noteret for en sejr i Gråkjær Arena. Og med blot 4 point på kontoen efter 11 spillerrunder, var presset til at tage og føle på.

Men det hele endte godt. Efter 60 spilleminutter, stod der 30-25 i TTH’s favør.

”Det var en rigtig god holdindsats med et mega godt flow”, siger Lærke Christensen og understreger, hvor rart det er, endelig at få en sejr på hjemmebane.

Træner, Pether Krautmeyer er også mere end glad for de to point.

”Jeg har været så spændt og mærker glæden i kroppen som champagne. Det var helt fantastisk, men inde på banen under kampen tænkte jeg bare, rolig nu, jeg kan ikke åbne ”flasken” endnu”.

Pether Krautmeyer uddyber, at der har været et stort pres på ham og holdet i lang tid. TTH har været tæt på flere gange, så nu hvor det lykkedes at hive sejren hjem, er alle spillere og trænere lettede.

Sejren giver altså en tiltrængt ro, hvor der ifølge træneren kan lægges lidt låg på. Samtidig ved Pether Krautmeyer også, at der er flere kampe forude, der ligesom Horsens-kampen skal vindes.

Del på facebook