Vigtige point er på spil mod Nordsjælland


01.12.2018 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

TTH Holstebro er ubesejret i 7 kampe i streg og indtager netop nu 3. pladsen i Herre Håndbold Ligaen. Den fine formkurve og topplaceringen i ligaen, skal TTH Holstebro forsøge at fastholde, når Meklenborg og Co. fra Nordsjælland Håndbold gæster Gråkjær Arena den 5. december kl. 19.00. 

Patrick Westerholm er optimistisk omkring at fastholde kampformen mod Nordsjælland, men det bliver ikke nemt, fastslår cheftræneren.

- Vi er inde i en god periode med gode resultater og den stime håber jeg naturligvis at vi kan fortsætte. Vi har spillet mange vigtige kampe på det seneste og mødet med Nordsjælland er endnu en vigtig kamp, hvor vi skal jagte en sejr. Men Nordsjælland er et godt hold, så det bliver ikke nemt, og der bliver ikke råd til slinger i valsen, siger Westerholm og tilføjer:

- Der er masser af selvtillid og tro på tingene i truppen lige nu, og det ønsker vi at fastholde med en sejr. 

Husk at du kan købe din billet fra kr. 50,-. Køb den HER

Kampjubilarer

Til kampen mellem TTH Holstebro og Nordsjælland Håndbold skal vi fejre to kampjubilarer. Kasper Kildelund og Viktor Östlund er nemlig kommet i Club 100 hos TTH Holstebro med 100 kampe på CV'et. De to kåringer sker på banen umiddelbart før kampstart. Viktors personlige sponsor er Smith Knudsen Advokatfirma. Kasper Kildelunds personlige sponsor er Restaurant Sprød.  

Dagens TTH-fan

ErhvervPlus er kampens matchpartner og de har sørget for en flot præmie til en heldig tilskuer, klædt i "HVIDT". Præmien til "Dagens TTH-fan" er et gavekort til Musikteatret Holstebro til en værdi af kr. 5.000,-.  

Månedens TTH-profil

Månedens TTH-profil for november måned kåres til kampen mod Nordsjælland Håndbold. Kåringen går til en spiller som har udmærket sig med sine præstationer på banen. Prisen præsenteres af Nørre Vosborg. 

Tak til kampens matchpartner

Kampens matchpartner er ErhvervPlus. Hele Vestjyllands nye erhvervsavis som bla. udkommer sammen med Dagbladet Holstebro+. Kom og mød dem i foyeren før kampen, hvor du kan få et kig på Erhverv+ avisen.  

Månedens TTH-bilpartner

Månedens TTH-bilpartner er Bojsen Biler A/S. Til kampen mod Nordsjælland Håndbold har du mulighed for at se flere flotte Citroën bilmodeller foran Gråkjær Arena og i foyeren.   

Odendo kampauktion

I pausen mellem TTH Holstebro og Nordsjælland Håndbold afholder vi Odendo kampauktion. Her kan du byde på et gavekort fra Restaurant Sprød til en værdi af kr. 5.000,-. Se auktionen HER.

Del på facebook