VM: 5 hurtige til Michael Bruun


23.01.2021 | Af Louise Boo

Michael Bruun har været med landsholdet under hele VM-turneringen og giver her et indblik i den danske lejr og arbejdet som målmandstræner.

1) Hvordan er det at være til VM i Egypten med landsholdet?

VM er altid kæmpe stort, og det er en fornøjelse at være med til. Det er altid fedt når de bedste lande i verden samles så det er en fed oplevelse

2) Hvordan er stemningen i den danske VM-boble?

Stemningen i vores lejr er super. 4 sejre ud af 4 giver altid god stemning, og spillerne er rigtig gode til at hygge sig med hinanden og have det sjovt. Og de er vildt gode til at koncentrer sig, når vi går til træning og også taktik. Og i kamp selvfølgelig.

3) Hvordan forbereder du dig til kampene, og hvordan adskiller de sig fra kampene mod de europæiske hold?

Jeg forbereder mig som til alle andre kampe. Ser en masse videoer, får lavet skuddiagram på de forskellige skytter så der er ikke så meget anderledes end til andre kampe.

Det er altid interesant i starten af turneringen mht videomateriale og genkende spillerne på de videoer, man har fået fingre i.

Vi har jo mødt nogle forskellige stilarter indtil videre, så der har været brugt en del tid på det, da deres skudafvikling er anderledes end de europæiske spillere.

4) Hvad har I i den danske lejr særligt fokus på?

Vi har fokus på at præsterer bedst muligt i hver eneste kamp. Dvs taktisk bedst forberedt, vil det mere end modstanderen, levere en fight og det er vi lykkes med i de 4 første kampe

5) Hvilke VM-historier har du ellers i ærmet?

Der er ikke så mange historier som der ikke er rapporteret hjem. Men kan da sige, at jeg røg ud i første runde af vores bordtennisturnering.

Del på facebook