Volkswagen Holstebro - Tang Biler tegner ny 3-årig aftale med TTH Holstebro


01.08.2019 | Af Morten Toft

Bilforretningen, Volkswagen Holstebro - Tang Biler, har indgået en ny og større 3-årig sponsoraftale med TTH Holstebro. Aftalen gør dem til Guldpartner i klubben. 

Volkswagen Holstebro - Tang Biler har været en fast del af sponsornetværket i TTH Holstebro siden klubben engang hed Tvis KFUM. Virksomheden har nu forlænget denne flotte historik til sommeren 2022, og vil dermed fortsat være en aktiv og trofast partner i klubben.

Volkswagen Holstebro - Tang Biler: Vi ønsker at bakke op om en klub i god udvikling

Brødrene Martin & Kenneth Tang har sat ord på det nye sponsorat i TTH Holstebro:

- Vi ser os selv som en trofast sponsor i TTH Holstebro, og vi har været med lige siden da det engang hed Tvis KFUM. Vi har været rigtig glade for samarbejdet igennem årene, og vi siger lidt den klassiske sætning med at det er vigtigt at hele byen bakker om det flagskib vi har i form af TTH Holstebro. At vi har professionel ligahåndbold i Holstebro har stor betydning for hele byen, siger brødrene Tang og fortsætter snakken hen på hvorfor en 3-årig aftale er indgået

- Der bliver gjort et kæmpe arbejde i TTH Holstebro  hvert år for at få sponsorerne med, og derfor vil vi gerne give klubben en ekstra tryghed med en 3-årig aftale. Klubben er inde i en stærk udvikling, og vi vil derfor gerne være en endnu stærkere partner. Vi mener at vi på denne måde hjælper både klubben og os selv. Vi ser frem til et øget engagement i klubben de næste tre år. Det vil vi bl.a. gøre med at være personlig sponsor af Peter Balling, og et Tang Corner som får et redesign.  

VW Holstebro vil også fortsat være kampsponsor og medarrangør for den årlige sponsor-julefrokost som er i klubben:

- I vores virksomhed har vi flere medarbejdere, der følger klubben tæt og vi er stort set altid repræsenteret til kampene og diverse arrangementer. Derfor glæder vi os til, at vi fortsat skal være kampsponsor til den årlige julefrokost, og vi skal nok sørge for en sjov og festlig begivenhed, slutter Martin & Kenneth Tang. 

TTH-direktør: Volkswagen Holstebro - Tang Biler er en stærk og loyal partner 

- For os som klub glæder vi os først og fremmest over den trofasthed som Volkswagen Holstebro - Tang Biler viser klubben med deres øgede partnerskab. Det glæder os at virksomheden trives som partner i TTH, og at de samtidig er glad for klubbens udvikling. Det glæder os altid når en TTH-partner også kan se og mærke et forretningsmæssigt udbytte af deres partnerskab, siger John Mikkelsen

Læs mere om Volkswagen Holstebro - Tang Biler HER

Del på facebook