Westerholm Behøver ikke sætte drengene op ....


07.02.2018 | Af Claus Sonne

KL. 20.30 i aften danner Gråkjær Arena rammen om en af sæsonens største kampe, når lokalrivalerne fra Skjern Håndbold kommer på besøg for at møde Patrick Westerholms danske pokalmestre. Og det er en helt speciel kamp, siger Westerholm.

- Det er i hvert fald en af de kampe, hvor jeg ikke behøver at bruge ret meget krudt på at sætte drengene op, siger han med et smil.

Mens Skjern-spillerne ikke var med i weekendens Final4-stævne, var TTH gennem to hårde kampe på to dage, og det kan godt give lidt panderynker hos Patrick Westerholm.

- Jeg ville lyve, hvis jeg påstår, at de to kampe ikke stadig sidder i kroppen på både spillere og os trænere - og det bliver ikke bedre af, at vi mindst skal ramme samme niveau som i søndags i finalen mod GOG, hvis vi skal besejre et meget stærkt Skjern-hold, der netop har fået tilgang af den norske landsholdsspiller Eivind Tangen fra FCM, siger han og tilføjer:

- Selv om vi har fået ro på bagsmækken, fordi vi både har sikret os et trofæ og en plads i Europa i næste sæson, så har vi ikke tænkte os at geare ned.

Del på facebook