Westerholm: Det brændte på


10.02.2020 | Af Louise Boo

...og i de perioder af kampen var TTH ikke skarpe nok. Træner Patrick Westerholm ser tilbage på en kamp mod spanske Liberbank Cuenca, som ikke skriver sig ind i TTHs håndboldhistorie over bedste EHF-kampe.

TTH var efter en dårlig start ellers oppe at puste Liberbank Cuenca i nakken ved pausestillingen 11-10. Og i starten af anden halvleg førte TTH Holstebro med to. Herefter gik det ned ad bakke, og Liberbank vandt 29-27 på hjemmebane.

- Vi laver nogle nemme fejl og brænder for mange skud. Defensivt var det heller ikke godt nok, siger Patrick Westerholm.

Truppen var igår uden Nikolaj Enderleit og Jonas Porup, som Patrick Westerholm håber bliver klar til kampen ude mod Aalborg på onsdag. I slutningen af ugen venter endnu en kamp i EHF-gruppespillet, hvor et fuldt holdkort med friske udskiftninger bliver vigtigt for at kunne byde Rhein-Neckar Löwen op til dans. 

- Vi skal udvikle vores spil, når vi skal spille hjemme mod et klassemandskab som Rhein-Neckar Löwen. Det bliver sjovt, men vi skal spille rigtig, rigtig godt, siger Patrick Westerholm.

Personlig sponsor for Patrick Westerholm er ID Identity.

Kampen mod Rhein Neckar Löwen spilles på lørdag kl. 19:30.

Køb billetter her

 

 

Del på facebook